Home » Blogs » Huishoud Blogs » Vaatwasser taak

Vaatwasser taak

Gepubliceerd op 7 januari 2021 om 19:35

Vaatwasser inpakken

In het volwassen leven, als dertig plusser noem ik mezelf nu toch maar eens volwassen, moet je heel goed weten wat je wel en niet kunt. Waar liggen je kwaliteiten en waar juist niet. Nou iets wat ik niet kan.. is de vaatwasser inpakken.

 

Maar echt niet.
Als de papa na mij de vaatwasser weer opnieuw inpakt, iets wat hij standaard iedere dag doet (je houdt elkaar aan het werk in een groot gezin). Lijkt het net alsof de vaatwasser drie keer zo groot is geworden. HOE DAN?
Waar zit dat knopje verstopt? Ik kan hem niet vinden. Na vijf kopjes en twee pannen is hij gewoon vol bij mij.  Maar aangezien wij onze aardbol niet willen verpesten kan de vaatwasser niet vier keer per dag aan. De papa heeft daarom altijd de taak om de vaatwasser in te pakken. Eigenlijk hebben wij sowieso een duidelijk rolverdeling in huis en doen wij het huishouden en de verzorging van de kinderen echt samen. TOP.

 

Richtingsgevoel
Naast het raadsel van de vaatwasser heb ik ook altijd wat moeite met richtingsgevoel. Dit uit zich vaak in een winkelstraat. Er was namelijk eens een tijd voor Corona toen de winkels nog open waren. Toen was er ook nog een tijd van geen monsters hebben en kon je de hele dag gewoon lekker shoppen. Eigenlijk was alles toen beter. Maar dat terzijde.

Hoe goed ik ook mijn best doe ik loop altijd, maar dan ook ALTIJD de verkeerde kant een winkel uit. Ik loop dus altijd terug naar waar we vandaan kwamen. Ik snap het niet. Hoe kan ik niet gevoeld hebben dat iemand, terwijl ik in de winkel was, gewoon die hele winkel heeft opgetild en precies tegenover heeft neergelegd. Hoe dan? Ik snap het niet. Ook als ik super goed mijn best doe en er over nadenk.. mislukt het nog.


Gelukkig heb ik lieve vriendinnen die mij altijd de juiste kant op sturen en mij bij de hand nemen. Wat moet ik toch ook zonder jullie. Gelukkig is er in een leven met kleine monsters en in coronatijd toch geen tijd meer om te shoppen. Lang leve internet shopping.

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.