Waarom ik een schoonmaker heb?

Gepubliceerd op 7 januari 2021 om 19:46

bezem

Over het huishouden en waarom ik een schoonmaker heb. Ontmoet ook Hetty en Harry (het klinkt net als een sprookje). 

 

Lees hier de top 5 vergeten huishoudelijke klussen. 

 

Sommige zullen het wel weten, anderen niet. Maar ik heb een schoonmaker thuis, dat zeg ik eerlijk. Ik vind dingen die je niet goed kunt, moet je niet blijven doen. Iets met schoenmaker blijf bij je leest. Ik bedoel met drie monsters in huis, schoonmaken, HOE DAN? Het is net alsof ik dweil met kraan open.

 

Net wanneer ik afgestoft en gedweild heb dan zie ik mijn kleuter meneer met z’n chocolade handen over de muren gaan, mijn peuter mevrouw vindt de bank zeer geschikt voor haar dikke snotneus en de baby spuugt vanuit zijn wipstoel zijn halve maag inhoud over mijn net gedweilde vloer. #ikdoeernietmeeraanmee.

 

Ramen wassen, ook zo iets. Ik vind ramen wassen erg leuk, in de zomer dan. Korte broek aan lekker in het zonnetje. Beetje met water in de weer. Maar als ik dan weer binnen ben en door de ramen kijk, zie ik overal strepen!! Zo zonde. Ik kan het gewoon niet.

Ik heb er genoeg van, het lukt me niet. Dus ik besloot een schoonmaker in te huren. Voor ons gezin werkt het en wij vinden het de investering waard. Ik werk liever een ochtend extra dan dat ik onze boerderij schoon moet houden.

 

Hetty
Ter ondersteuning van onze schoonmaker hebben wij Hetty. Hetty is onze robotstofzuiger. FAN-TAS-TISCH. Zelfs ik kan hem bedienen. Knopje aan en hij gaat stofzuigen. Inmiddels heb ik allemaal nieuwe meubels gekocht, van die meubels die op pootjes staan. Hetty kan overal precies onder door. HEERLIJK. Enig minpuntje; ik moet even opletten dat de baby niet op de grond ligt te spelen. Dat zou zonde zijn. Mijn baby en Hetty zijn nog geen vrienden. Ik denk dat ik hem straks een pakje maak van dweilstof en hem achter Hetty vastknoop. Dan wordt het een robotstofzuiger met dweilfunctie in één. Lijkt me super handig.

 

kind op robotstofzuiger
robotstofzuiger

 

Harry
In de tuin hebben we trouwens Harry. De robotgrasmaaier. Ik bedenk me nu net dat wij niet een keer een stroomstoring moeten krijgen. Dan veranderd ons huis in een smerige bende met een verwaarloosde tuin (en dan hebben de kinderen geen tv). Wat een drama zou dat zijn. Maar Harry werkt van 7.00 tot 23.00 en klaagt nooit, super handig. Scheelt weer een uur grasmaaien in de week. EN.. bij ons is het gras wel altijd groener dan bij de buren ;)

 

Hoe gaat het bij jullie in het huishouden? Waar hebben jullie een hekel aan?

 

 

p.s mocht je nog schoonmaak spullen nodig zijn? Bestel via de link hieronder. *affiliatielink

HuishoudenHuishouden

Lees hier de leukste en minst leuke schoonmaaktaken

 

Liefs Lisanne

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Melanie Klaassens
2 jaar geleden

Ik ben in mijn eentje en ik heb zelfs iemand te schoonmaken! Maar wat is Hetty een uitvinding zeg!

Huishouding, ook niet mijn ding!