Lifehack: Hoeslaken vouwen.

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 11:41

'Ouderschap is als het opvouwen van een hoeslaken.

               Niemand weet precies hoe het moet.'

 

Hoeslaken vouwen?

Wordt jij ook zo jaloers bij het zien van bovenstaande foto? Rol jij, net als ik die hoeslakens maar wat op? Geen idee wat je aan het doen bent? Lees dan snel verder. Ik kreeg namelijk een lifehack hoeslaken vouwen toegestuurd.

Nooit meer opgerolde hoeslakens in de kast.

 

Na het schrijven van mijn blog over de 'eeuwige' was, postte ik een foto dat het ouderschap net zo iets is als het vouwen van een hoeslaken:  Niemand weet hoe het moet..

Ervaren moeder Jolien uit mijn netwerk heeft mij uit mijn lijden verlost. Zij stuurde mij onderstaande foto's met uitleg hoe het moet.

 

Wij kunnen dit ook!

Vanaf nu ziet jouw kast er ook zo geordend uit!

 

Jolien bedankt voor deze inzending, ik ben er erg blij mee en ik hoop de andere mama's ook!

Of was ik de enige die het vouwen van een hoeslaken echt abracadabra vond? 

 

Begin met de hoeken in de hoeken te stoppen. 

Vervolgens de ronde hoeken weer in de ronde hoeken. 

Daarna vouwen.

Vouwen zoals je ook een theedoek vouwt.

 

 

Echt oefening baart kunst! Zie hier het resultaat. 

 

"streef niet naar perfectie, streef naar groei" 

 

 

Een groot voordeel hiervan is: het scheelt ruimte in je kast!

Ik zeg shoppen maar weer... :)

Lees ook: Werkt online shoppen verslavend? 

 

Sowieso is het bed opmaken een dingetje altijd. Ik vind het heerlijk slapen in een schoon bedje. Maar ik doe het niet vaak genoeg. Weet je nog dat ik onder jullie lezers een vragenlijst verspreidde via social media? uit de gegevens, die gebundeld zijn bij: Hoe schoon is jouw huis? , kwam uit dat jullie wekelijks jullie beddengoed verschonenGelukkig las ik laatst een artikel: Dekbed opmaken? Zo wordt het makkelijker! 

Zelf gebruik ik hier: de lieve man methode voor ;) 

 

 

En gaat dit jou helpen met het opvouwen van jouw hoeslakens?

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.