Hoe zorg ik voor een kreukvrije was?

Gepubliceerd op 9 april 2022 om 10:57

Persoonlijk vind ik wassen geen vervelende taak. Wij hebben thuis de taken goed verdeeld en de was doen we samen. Wat ik wel vervelend vind is dat de was niet altijd droog uit de droger komt of dat er ontzettend veel kreukels in mijn wasgoed zit. Strijken is niet mijn hobby (ik kan het gewoon niet) dus vandaag deel ik een tip voor een kreukvrije was!

een kreukvrije was uit de droger

Wassen van wasgoed

Sinds ik moeder ben weet ik inmiddels waarom je een goede wasmachine nodig hebt. Wassen is gewoon een dagelijkse taak geworden hier in het huishouden. Vooral na een avondje douchen door het hele gezin kun je je lol niet op.

 

Wasgoed in de droger

Zelf ben ik niet iemand die van alles in de droger gooit. Ik droog alleen beddengoed, witte was en handdoeken was in de droger. De normale bovenkleding droog ik altijd op het rekje, het liefst buiten, maar meestal gewoon binnen.

4 tips voor een stralende witte was!

 

Wat ik wel in de droger doe is het beddengoed en hierbij komt ook mijn grootste irritatiepunt naar boven. IK HAAL ALTIJD HET BEDDENGOED NAT UIT DE DROGER. Omdat het beddengoed altijd in elkaar kruipt is er geen ruimte om goed te drogen. Resultaat: De droger moet nog een keer aan omdat de was nog vochtig is, of het huis hangt vol met lakens en ander beddengoed. Met beide ben ik klaar, om nog maar te zwijgen over de kreukels in het beddengoed.

beddengoed droog en kreukvrij uit de droger

Kreukvrije was

Het liefst krijg ik een kreukvrije was, daarom doe ik overhemden ook niet in de droger, maar hang is ze nat op een haakje te drogen. Resultaat: GEEN STRIJKIJZER NODIG. Maar wanneer ik beddengoed uit de droger haal is het nog vochtig en zwaar verkreukeld. De droger moet nog een keer aan; dit is niet milieuvriendelijk en daarom ging ik op zoek naar oplossingen voor een kreukvrije was. Ik vond drogerballen:

 

Drogerballen

‘Je schone was doe je voor je gemak in de droger, maar haal je er compleet verkreukt uit. Dus nog meer werk. Het strijkijzer kan aangesloten worden en in sommige gevallen moet je zelfs opnieuw drogen. Steeds meer mensen besluiten het drogen over te slaan om dit te voorkomen. Tijd voor een oplossing waardoor het drogen niet meer fout kan gaan.’


Drogerballen van Your Home voor een kreukvrije & zachte was

Drogerballen van Your Home rekenen voor eens en voor altijd af met gekreukte was. De drogerballen worden geleverd in een set van zes stuks en zijn gemaakt van Nieuw-Zeelands wol. Door de kwaliteit van het wol kennen ze een ongekend lange levensduur. De ballen zorgen daarnaast voor een vermindering in het energieverbruik. Hierdoor ben je duurzaam bezig.

 

“een kreukvrije was levert minder frustratie op en kost minder energie verbruik”. Een oplossing waarvan jij had gehoopt dat je ‘m eerder was tegengekomen.

Voordelen van de drogerballen:
1. Kortere droogtijd, je bespaard tot 40% energie.

  1. 100% duurzaam
  2. Makkelijk in gebruik, niet ingewikkeld en gaan tot 1000 wasbeurten mee.

 

Geen nat en verkreukt beddengoed uit de droger.

Ik haal tegenwoordig geen nat en verkreukt beddengoed meer uit de droger en dit scheelt een hoop frustratie. De was is gewoon droog na een droogbeurt en er zitten geen kreukels meer in! De strijkijzer kan de deur uit. De drogerballen bieden echt een uitkomst. Ik kan je aanraden om ook drogerballen te kopen en deze te gebruiken tijdens het drogen van jouw beddengoed. Een irritatie minder en heerlijk genieten van een schoon fris bed!

 

Erger jij je ook altijd zo aan kreukels in je was?  

 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.