Home » Blogs » Laatst gepubliceerd:

Uitje in Drenthe: Stadsboerderij ’T Nije Hoff in Emmen

Onlangs maakt ik met mijn kinderen gebruik van een studiedag. De kinderen waren vrij dus konden we een dagje op pad. Op ons wensenlijstje stond nog een bezoekje aan stadsboerderij ’t Nije Hoff. Zo gezegd, zo gedaan. Wij bezochten deze stadsboerderij in Emmen. Maar wat is er allemaal te doen?

Lees meer »

In Giethoorn bootje varen of waterfietsen?

Dat ik graag een weekend zonder man en kinderen weg ga is wel duidelijk. Maar onlangs werd ik uitgenodigd om op persreis te gaan naar Giethoorn. En laat ik vertellen dat ik bootje varen in Giethoorn in heel erg leuk vond maar dat is niet het enige wat ik heb gedaan. Graag neem ik je mee naar Giethoorn.

Lees meer »

Zo vind jij jouw perfecte trouwjurk!

Hoera je gaat trouwen. Een spannende maar leuke tijd volgt. Bij een bruiloft komt heel wat kijken. Na  'het huwelijksaanzoek' begint het voorbereiden op een huwelijk. En hier komt best wat bij kijken. Van een droomlocatie naar een gastenlijst tot aan het vinden van de perfecte jurk voor jouw bruiloft!

Lees meer »

Snelle en gezonde maaltijden met een druk gezin!

Je kent het vast wel school, werk, sporten en tussendoor huilende kinderen en stinkende luiers. Oh ja, vanavond zwemles! Hoe moet je dit toch allemaal handelen. Ik wil graag een gezonde maaltijd op tafel krijgen voor mijn kinderen maar vaak ontbreekt het aan tijd. Tijd om gewoon lekker en gezond te koken. Hoe krijg ik toch snel en simpel een gezonde maaltijd op tafel? Ik vertel je mijn tips

Lees meer »

Waarom een avondritueel met kinderen belangrijk is!

Je kent het wel, kinderen die niet naar bed willen en tijd gaan lopen rekken. Kinderen die nog 10x uit bed komen. Terwijl mama net met de beentjes omhoog ligt. Waarom komen kinderen uit bed? Waarom is een bed ritueel zo belangrijk voor kinderen? In dit blog neem ik je mee in het avondritueel met kinderen. En verklap ik jou mijn geheim, waarom mijn kinderen naar boven rennen om te gaan slapen!

Lees meer »