Moederfiets aanschaffen; waar moet je op letten?

Wat is nu eigenlijk het nut van een moederfiets en waar moet je op letten als je er één wilt aanschaffen? Ik heb zelf geen moederfiets gehad en koos ervoor om juist voor een gewone stadsfiets te gaan. Maar er zijn wel wat voordelen aan een moederfiets! Ik zocht het voor je uit.

Lees meer »

Besparen op je energierekening? Dat doe je zo!

Als er iets is waar je tegenwoordig niet om heen kunt dan zijn het wel de stijgende energiekosten! Hoe moet dat in een koude winter? Ik schreef al eens een blog over hoe jij  met deze simpele stappen kunt besparen op jouw energiekosten! Maar een tijdje geleden maakte ik kennis met een nieuw merk die ervoor gaat zorgen dat ik nooit meer koude voeten krijg. Hierdoor hoeft de verwarming geen graadje hoger en dit bespaart op mijn energierekening! Lees maar mee.

Lees meer »

10x Ameland met kinderen

Dit jaar verruilden wij de mooie Veluwe voor het iets noordelijker gelegen Ameland voor onze zomervakantie. Ameland bereik je met de boot, als je zonder auto op de boot gaat duurt de overtocht zo’n 12 minuten. Met auto ben je 50 minuten onderweg. Is Ameland leuk met kinderen? Ik neem je in dit blog mee op Ameland.

Lees meer »

Uitje met kinderen in Utrecht: indoor speelparadijs Kidzcity

In een oude fabriekshal in Utrecht zit sinds 1999 het grootste attractiepark van de Randstad waar het allemaal om de kids draait; KidZcity. Wij werden uitgenodigd om hier te komen spelen en zijn super enthousiast. Graag neem ik je mee op avontuur door Kidzcity in Utrecht. Een super leuk indoor speeluitje voor het hele gezin in de randstad.

Lees meer »