Cadeau jongen 3 jaar, mijn persoonlijke tips!

Oh help, de verjaardag van mijn jongste komt er al weer aan! Maar wat koop je voor een peuter van 3 jaar oud? Wat zijn leuke cadeaus voor jongens die 3 worden? Ik ging op onderzoek uit en deel mijn leukste tips in dit blog met cadeau ideeën voor 3 jarigen. 

Lees meer »

Dé 3 leukste vakantiebestemmingen met kinderen

Ik ben gek op reizen en het liefst ben ik altijd onderweg. Als ik niet getrouwd was en geen kind had, werd ik volgens mij echt een digital nomad. Helaas is manlief echt een huismusje en Farah gaat sinds vorig jaar naar de basisschool. Sinds we een kind hebben, zien onze vakanties er heel anders uit dan voorheen. Er zijn namelijk tig dingen waar je nu ineens rekening mee moet houden. Zo hadden we voorheen meer een instelling van “go with the glow” en plannen we tegenwoordig veel meer. Ook zoek ik vaak al vooraf activiteiten uit die je met kinderen kan doen. Een blij kind zorgt immers voor veel relaxtere vakanties. Toch laten we ons in het reizen niet belemmeren. Daarom heb ik in deze blog de 3 leukste vakantiebestemmingen met kinderen voor je uitgelicht.

Lees meer »

7x Tips besparen op je babyuitzet

Gefeliciteerd! Er is een nieuw gezinslid op komst! Het is tijd om je je zoektocht naar de babyuitzet te starten. Je hebt ontzettend veel babyspullen nodig zoals een bedje, autostoel, kinderwagen, babyfoon en nog veel meer. De kosten kunnen dan ook flink oplopen. Er is echter ook veel te besparen op je babyuitzet. Wij hebben de 7 beste tips voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer »

8 tips: Zo kom jij jouw kraamtijd door!

Drie bevallingen verder kun je wel zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben in bevallen en alles wat hier bij komt kijken. Bij een bevalling hoort ook een kraamtijd. Na mijn eerste bevalling bracht ik mijn kraamperiode door in het ziekenhuis vanwege een te vroeg geboren baby. Dit was geen pretje kan ik zeggen. Er is niets van jezelf in het ziekenhuis, er zijn continue (vreemde) mensen om je heen en je moet eten wat de pot schaft. Bezoek mag maar gering en het idee dat je eigen regie hebt is er al helemaal niet. Als jij wel een kraamtijd thuis hebt, wat is er dan belangrijk? In dit blog deel ik mijn beste tips voor een prettige kraamtijd.

Lees meer »

Hoe kies je het beste kussen voor je Kind?

Voor een kind is een goede nachtrust enorm belangrijk. Kinderen groeien, daarom hebben ze alle rust nodig die ze in de nacht kunnen krijgen. Een goed slaapkussen is daarom van essentieel belang om je kinderen een goede nachtrust te geven. Hieronder lees je precies hoe je het beste een kussen voor je kind kunt kiezen.

Lees meer »