Hoe creëer ik thuis een fijne werkplek?

Thuiswerken; het nieuwe normaal anno 2023. Maar hoe creëer je nou een fijne thuis werkplek? Want thuis werken aan een keukentafel is niet ideaal. In dit blog neem ik je mee over hoe jij een fijne thuiswerk plek inricht en wat belangrijk is bij het thuiswerken. Want ook met kinderen in huis, kun jij best thuiswerken. 

Lees meer »

5x tips; Met kinderen op wintersport

Wintersport klinkt altijd zo aantrekkelijk. Maar ook super veel gedoe met kinderen. Toen ik nog geen kinderen had, gingen we soms wel 2x per jaar op wintersport. Toen wij kinderen kregen was dit over. Het leek me een gedoe. Maar dit jaar hebben wij de kou getrotseerd en zijn wij met ons 5-en op wintersport geweest. Wat zijn nou goede tips om met kinderen op wintersport te gaan??

Lees meer »

Waarom houten blokken voor jouw peuter??

Voor kinderen is speelgoed het leukste om te krijgen. Ze kunnen zich hier uren mee vermaken en hun fantasie de vrije loop laten. Maar er bestaan zoveel soorten speelgoed dat het soms lastig is om te kiezen wat nou het ideale cadeau is. Voor kinderen tussen 2 en 4 jaar zijn houten blokken een leuke optie. In dit blog lees je alles over houten blokken speelgoed.

Lees meer »

Verse producten zo vanaf de boerderij, waar vind ik dat?

Iedereen wil wel verse producten, zo vanaf de boerderij bij jou thuis. Eitjes vers van de kippen, melk van de koeien en de aardappelen zo vanaf het land. Maar niemand heeft tijd om allemaal boerderijen bij langs te gaan. Hoe kun je in het noorden toch verse boerenproducten bij jou thuis krijgen? Ik maakte kennis met De Streekboer. (H)eerlijk lokaal eten. Lees maar mee.

Lees meer »