Hoe werkt mijn koolhydraatarm dieet?

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 18:24

muffin

Of misschien wel die eet. Ik hou namelijk wel van lekker eten (met een wijntje erbij). Vooral van veel eten. Inmiddels loop ik nu bijna drie weken in mijn MKBM sport legging (ik slaap er zelfs in). Ik zie nog weinig resultaat, als ik eerlijk ben. Dus ik ben gaan kijken wat ik nog meer kan doen om toch de laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken (monsters zijn leuk, je krijgt er zooo veel voor terug; zeker vijf kilo).

Ik heb Miljuschka Witzenhausen op instagram toegevoegd. Dat werkt nog niet echt. Wat kan die vrouw koken zeg. Ik dacht dat ik inmiddels wat geoefend was. Maar die zet creaties op tafel daar wordt je niet goed van.

 

Ik krijg iedere week een mail van Bernard. Bernard van puurfiguur. Deze lees ik ook elke week trouw (heeft ook nog niet veel gedaan).

Misschien moet ik mijn eetpatroon aanpassen. Ik wil minder koolhydraten eten (of zoals ik laatst tegen kwam: koolhydraken). Ik wil tenminste proberen om minder koolhydraten te eten. Hoe pas ik dat simpel in mijn leefstijl toe?

- Ik ontbijt met yoghurt en noten, daar kon ik niet veel aan verbeteren.

- Ik ben gestopt met brood eten tussen de middag (ik vond brood toch al niet te eten). Dit was niet zo moeilijk. Ik eet nu twee crackers, met zalm of ei. Of allebei. Ik ben veel eieren gaan eten, dit moet ook wel want wij hebben zelf kippen. Dan kom je om in de eieren. Meteen twee problemen opgelost!

- Verder ben ik voornemens meer groente te eten. Lees; boven op de zalm een beetje rucola, komkommertje tussendoor . Dat schiet lekker op.

- Verder eet ik veel kipfilet op de crackers en ben ik gestopt met koekjes eten.

- Ik drink liters groene thee en probeer wat meer water te drinken.. Maar ik ben niet zo'n drinker.. Nou ja, als er geen alcohol in zit dan glijdt het gewoon niet goed erin bij mij. 

 

Ik ben trouwens niet iemand voor repen of shakes of zo. Ja chocoladerepen, dat misschien wel. 

 

Heel Holland bakt

Ik ben zelfs aan het bakken geslagen (net als heel Holland in quarantaine tijd) Ik heb verschillende koolhydraatarme recepten geprobeerd. Maar ja, het is net als alcohol vrije wijn. Het lekkerste is er gewoon uit. Of een beha aan de waslijn, inderdaad (voor de mannelijke lezers, die geen wijn drinken). Ik heb trouwens nog nooit twaalf muffins voor mezelf gehad. Die monsters zien aan de buitenkant al dat er geen suiker in zit! Ze raken het niet eens aan. Dat is wel weer een voordeel. Ik kreeg vorig jaar op mijn verjaardag een airfryer! Hallo nieuwe vriend. Wat is dat handig zeg. Ik ben echt verslaafd geraakt aan de airfryer! Je krijgt er een kookboek bij. Van cake, muffins tot aan hele diners kun je er in klaarmaken. Heerlijke recepten heb ik er al meegemaakt. Maar goed, de meesten met suiker of koolhydraten, dus dat helpt ook allemaal niet echt.

 

Al met al is het best lastig dat diëten. Zeker met een chips verslaving (dat gekraak in je mond! Heerlijk).

 

En misschien heeft iemand een recept voor het avond eten? Met de vijf p’s van de monsters komen we de week niet rond (pizza ,patat, pannenkoeken, pasta  en poep). Ja poep is inmiddels een standaard dagelijks gebruikt woord hier.

 

 

 

 

 

->  Zalm in de airfryer is echt een aanrader. Ook lekker met bladerdeeg erom heen en spinazie erbij in. 

Lusten de kinderen ook.

Hoe blijven jullie op gewicht? Heeft iemand nog goede ideeën? Of moet ik toch echt meer gaan sporten?

 

 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.