Home » Blogs » Mama blogs » Hoe kom je aan de naam: Gezinmetvijf?

Hoe kom je aan de naam: Gezinmetvijf?

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 18:18

Gezin met vijf!

Hoe kom je aan die naam?

Mensen zullen zich afvragen hoe kom je aan de naam: gezin met vijf? Vijf wat? Dat zal ik even uitleggen. Toen ik eindelijk had besloten om te gaan beginnen met bloggen moet je nadenken over hoe je je domeinnaam wilt gaan noemen. Moedervandrie bestaat al. Moterofthree klinkt te internationaal en je begint te spugen als je het wilt uitspreken. Waar gaat je blog over vroeg ik mezelf af. Ikblogovervanallesennogwat leek me ook niet heel aantrekkelijk. Ikdoeookmaarwat schijnt ook niet veel volgers te krijgen. Dus toen ik na lang nadenken wat passend was eindelijk op een naam kwam, bleek deze al bezet te zijn. Koste wat kost wilde ik deze naam. Ik verdiepte mij in juridische procedures om deze naam in te kunnen pikken. Totdat ik zag van wie deze domeinnaam was. Chantal Janzen had de naam gezinmetvijfmiljoenopdebank.nl al vastgelegd.

 

Toen ik zag dat Chantal Janzen deze domeinnaam had, heb ik alle procedures laten vallen. Ik vind Chantal namelijk GE-WEL-DIG. Maar echt. Wat een powervrouw vind ik dat. Ik volg haar al een tijdje op instagram (echt een aanrader). Succesvol zakenvrouw, gevoel voor humor en zelfspot, een fantastisch gezin, succesvolle carrière, super knap en een aardig vermogen opgebouwd. Ik adoreer haar en zie haar als voorbeeld. Ze lijkt zo normaal gebleven en geeft in haar insta-stories een kijkje in haar privé leven. Daarbij gebruikt ze altijd humor. Ze schrijft net de dingen die een ander niet zou durven schrijven. Dat willen we toch allemaal zien en lezen? Heerlijk en eerlijk. Ik hou ervan. Ik wil er op lijken.

 

De Chantal Janzen van het Noorden
Ik zie mezelf misschien wel als de Chantal Janzen van het noorden. De versie Chantal op het platte land met klompen aan. Zoiets? Bijna even succesvol, vermogend en knap. Gekheid, misschien is haar humor en zelfspot nog iets wat het dichtst bij mij in de buurt komt. Wel hebben we beide een fantastisch gezin.. Net als iedere andere moeder die dit leest. Waarbij zij een samengesteld gezin heeft, dat lijkt me nog net iets pittiger.

 

 

Met de komst van ons laatste monstertje zijn wij compleet als gezin van vijf! Daarom besloot ik om mijn blog gezinmetvijf te noemen (gezinvanvijf was er al). Ik adoreer Chantal niet in haar bekendheid. Het lijkt me niet altijd makkelijk om een BN’er te zijn. Je kunt nooit iets in anonimiteit doen (nou ja misschien in dit kleine dorpje waar ik woon wel). Wel zou ik het leuk vinden als Chantal deze blog zou lezen en net als ik, dit zal lezen, met een lach op het gezicht. Laat je even een reactie achter?

 

Ik zou vooral willen weten of Bobby zijn spidermanpakje weer aanheeft? Mijn zoontje heeft een spiderman pyjama. Wat is dat toch met jongetjes en superhelden?

 

Het bloggen was iets wat al langere tijd in mijn hoofd zat, maar ik kon steeds genoeg argumenten bedenken om het niet te doen: Er zijn al zoveel bloggers, wie leest er nu nog verhalen? Waarom zouden mensen mij volgen? Misschien doordat de hormonen nu wat minder door mijn lijf gieren en mijn eierstokken niet meer zo klapperen, misschien door Corona en we minder sociaal contact hebben en niet meer kunnen sporten; gun ik mezelf tijd om nu te gaan bloggen. Gezinmetvijf is daardoor ontstaan in november 2020. Inmiddels een aantal weken onderweg en dankbaar voor alle mensen die trouw iedere keer terug komen om mijn verhaaltjes te lezen! Dank daarvoor! Jullie zorgen ervoor dat ik doorga.. :) 

Laten jullie ook een berichtje achter?

En de Home pagina bevat een poll, vul je die ook even in??

 

BEDANKT.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Christina
5 maanden geleden

Super leuk om te lezen! Ga zo door 😁!!

Annet Gubler
5 maanden geleden

Super gaaf om jou verhalen te lezen, beetje zelfspot hou ik wel van. Groetjes Annet

Chantal Janzen
5 maanden geleden

Hoi Gezinmetvijf!
Wat ontzettend leuk dat je over mij schrijft! Een hele eer. Knapper ben je zeker, succesvoller en vermogender moet je nog wat aan sleutelen😉

Veel succes met je blog-carrière! Ik ga je volgen, en wie weet kan ik ooit iets voorje betekenen.

X Chantal

Kirsten Mamagisch
5 maanden geleden

Superleuk om te lezen. Maar wat ik me nu dus afvraag, waarvoor zou Chantal dat domein hebben gekocht? Zoooooveel vragen 🤣

Rebecca
5 maanden geleden

Hee hoe cool die reactie van Chantal! Ik zie jou vanaf gewoon als de Chantal van het Noorden!