Update februari 2021

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 07:55

Over hoe het met me gaat, waar hou ik me mee bezig en wat heeft het me opgeleverd? Vind ik het wel leuk?

 

Inmiddels zijn we drie maanden onderweg en leek het me leuk om een update te geven over mijn bloggend leven.

Dit is namelijk hoe het begon op 24 november 2020.  De start vanaf de bank. Met hier mijn eerste blog: Weer een blogger 

 

Bevalt het?
Ik krijg bijna nog wekelijks de vraag of het bloggen mij bevalt? Hierop kan ik volmondig zeggen: JA. Toen ik er mee begon wist ik alleen nog niet dat er zoveel bij kwam kijken: een website ontwikkelen, social media, foto’s bewerken. Eigenlijk allemaal terreinen die erg onbekend voor mij waren. Ik kan dus wel stellen dat ik al veel bij geleerd heb (en ook dat ik zeker nog veel te leren heb). Ik ben iemand die me vast bijt in iets en dit gaat uitzoeken. Hoe werkt het? En waar haal ik het? Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog leuk ga vinden ook, dat creatieve deel.

Dit leverde mij leuke contacten met mede bloggers op, een brainstorm groepje, meiden die kunnen helpen. Want een verhaaltje schrijven is niet moeilijk, maar het is wel meer dan dat.

Het bevalt me zeker, maar ik kom tijd te kort ;) Misschien is dat ook mijn perfectionisme. Kan hoor. Spannend vind ik het wel, krijg ik reactie en hoe reageren mensen? Wat vinden mensen er nou eigenlijk van?

 

                              klik                                                       klik

 

Grappig feitje: Mensen waarvan je het niet verwacht reageren ineens heel leuk dat ze mee lezen en van andere mensen hoor je niet veel. Jullie weten zelf ook niet altijd wat jullie moeten vinden ;)

 

Website en social media
Ja jeetje de impact van social media. Ik heb denk ik de afgelopen jaren onder een steen heb geleefd of zo. Ik wist niet eens hoe ik een story moest maken op insta. Ja ik mag inmiddels insta zeggen. De echte grote "influencers" zeggen: the gram. Maar dat voelt voor mij nog niet goed. Maar zo he, wat heb ik hier een inhaalslag gemaakt en wat is insta een fantastisch platvorm. En Pinterest.. oh Pinterest. Ook hier liggen nog ontwikkelkansen, maar het begin is er. Heb je al eens een kijkje genomen op mijn Pinterest? Gelukkig hoef ik niet alles alleen uit te vinden. Ik kwam al gauw een goudmijntje tegen. Namelijk Angie. Zij is een expert in bloggen en Pinterest. Wil je ook meer weten over Pinterest? Kijk dan even op haar site. 

 

Inspiratie en manier van schrijven
Ik ben vooral zoekende naar mijn manier van schrijven. Ik vind mezelf namelijk heel erg grappig, maar ik snap dat niet iedereen mijn humor heeft en snapt. Ik ben dus wat zoekende in wat ik schrijf en hoe ik het schrijf. Ook wil ik graag per onderwerp schrijven maar vaak heb ik zoveel te vertellen dat dit nog mislukt of het niet onder één kopje te plaatsen valt. Dus niet alles tegelijk willen is nog wel een leerpuntje; uitsplitsen van thema’s en meerdere blogs schrijven (maar in welke tijd??). Ook wil ik vaak te veel en te snel, over enthousiast denk ik. Mocht jij nou een leuk verhaal hebben om te delen? Stuur me dan gerust een berichtje hoor.

 

Wat levert het me op?
Op dit moment veel leuke contacten en samenwerkingen, zo organiseerde ik al een paar keer een leuke giveaway of mocht ik een product uitkiezen om dat te promoten. Erg leuk natuurlijk. Ook heb ik veel contacten met andere bloggers en schrijvers. Het is een netwerk opbouwen en volgers creëren, want inmiddels weet ik wel: ik wil niet schrijven voor die tien personen uit mijn netwerk ;)

 

Ik schrijf inmiddels niet alleen voor mijzelf maar ook voor ouders.nl.. Af en toe pers ik er een blog uit voor mamaplaats. Druk genoeg. Maar erg leuk allemaal. Ook hierin moet ik misschien wat leren doseren en niet teveel van alles willen doen .

 

 

Zakenpartner
Ik besloot om een zakenpartner te zoeken. Of misschien meer: mijzelf als zakenpartner aan te bieden. Al snel kwam ik op Bol.com.

Na een pittige sollicitatie besloot ik unaniem om mezelf aan te nemen als zakenpartner van bol.com. Affiliatie marketing. Ik maak een link en als jullie bestellen via mijn link dan ontvang ik een percentage van het totaal bedrag. Voor jullie wordt het product niet duurder. Je zult zo nu en dan mooie aanbiedingen voorbij zien komen die je niet kunt laten liggen. Zo kan ik deze website ook onderhouden.

 

Zo steun je mij ook nog een beetje in deze bizarre tijden ;)

Wil jij ook graag samenwerken met mij? Klik dan hier. 

 

Of ik doorga
Of ik doorga met bloggen? Ja zeker ik ben niet voor niets begonnen. Tot nu toe vind ik het erg leuk en krijg ik veelal leuke reacties; met als hoogtepunt natuurlijk die van Chantal Janzen. Als zelfs zij meeleest moet je wel doorgaan.. ;)

Lees hier mijn update: Half jaar blogger, hoe gaat het met me? 

 

Laat je een berichtje achter? Dat vind ik wel heel erg leuk!

 

* affiliatielink 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Christina
2 jaar geleden

Super leuk Lisan, lees het altijd met plezier! Ga zo door! 😄

Elles Robben
2 jaar geleden

Heel leuk Lisanne en vooral enorm knap!!!
Hoe blijf je dit combineren met volleyballen haha, gaan we je nog tegenkomen😁
Maar hee..Super gaaf dat je dit doet en vooral gaaf dat je dit in je hebt!!!

Blijf lekker de lekkere nuchtere jij en jij red het allemaal wel!

Keep going💪🏼Successs

Rita
2 jaar geleden

Weer leuk geschreven Lisanne, blijf je volgen.