Home » Blogs » Mama blogs » De schoonheidspecialist

De schoonheidspecialist

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 08:00

Over het gaan naar de schoonheidsspecialist, waxen epileren en andere pijnlijke methodes.  Het geheim van beauty en ik doe een schaamteloze bekentenis. Lees je mee? 

 

Eindelijk: ik kan weer naar de schoonheidsspecialist. Dit was wel nodig zeg, iets met een unibrow. Vrouwen en de schoonheidsspecialist, het blijft een dingetje. Het is iets als, je bent er ooit mee begonnen dus je komt er niet meer vanaf en je wilt altijd meer. Het lijkt wel een verslaving. Nu is het nog de schoonheidsspecialist, straks wordt het plastisch chirurgie en voordat je het door hebt lig je met je poes in de steigers. Het is iets met ouder worden en mooi willen blijven. In mijn geval misschien gewoon blijven zoals je bent. Gisteravond was ik bij haar en bedacht dat we eigenlijk best een bijzondere relatie hebben met elkaar. We zien elkaar al ruim 7 jaar. Best een gek idee dat iemand die zo aardig is, jou alleen maar pijn doet. Je ligt daar twintig minuten te creperen van de pijn; staat op, bedankt haar ook nog eens voor haar inspanningen en zegt doodleuk; nou tot over vijf weken dan maar weer. Waarom doen wij vrouwen dit?

Met als klap op de vuurpijl: WE BETALEN ER ZELFS VOOR.

Waxen
Ik laat altijd mijn wenkbrauwen waxen. Dat gepriegel met zelf epileren, ik kan het niet. Ik kan het gewoon niet, ik laat ten eerste al 5x het pincet vallen. Daarnaast heb ik meer stukken vlees dan haren tussen het pincet waardoor je van die rode bulten krijgt. Dat lijkt niet zo charmant. Nee ik doe het niet meer. En als ik daar dan toch ben dan waxt ze mijn oksels ook mee. Scheelt ongeveer vijf kilo aan wegwerp mesjes in het jaar. Oksels waxen is niet zo pijnlijk, je went er aan. Maar mijn schoonheidsspecialiste is op het ludieke idee gekomen om mijn bovenlip te waxen. Dit zei ze met een glimlach: valt best mee. Dus ik ben overstag gegaan. Maar man, telkens als ze dat doet dan wil ik haar slaan. Gewoon BAM in het gezicht en zeggen dat ze moet stoppen nu meteen. Maar dat doe ik niet, ik bijt door, ik sla me er door heen..

Na het betalen geef ik haar nog een glimlach en zeg vrolijk dat ik er over vijf weken weer ben. Vrouwen en schoonheid het blijft een dingetje.

 

Mijn bekentenis:

Waar ik trouwens aan moet denken wat de schoonheidsspecialist ook altijd doet? Pukkels uitknijpen en mee eters verwijderen. Dat lijkt me het leukste aan dit beroep. Heerlijk vind ik dat. Jep, ik geef toe.. Ik ben een pulkmoeder. Tot ergernis van mijn kinderen. Alles moet weg, korstjes, slaap, etensresten, opgedroogd snot. Noem maar op. Het liefst ook bij vriendjes en vriendinnetjes die over de vloer komen! Maar (vaak) kan ik  me inhouden. Ook bultjes, pukkeltjes. Ik zit overal aan. Niemand is veilig in dit huis voor mijn gepulk. Ik kijk ook altijd van die filmpjes op internet van dokter Popper. Heerlijk. Soms is het zo goor, dat ik met één oog dicht kijk.. Maar ik wil niets missen. Het  moment dat die derrie er dan uit komt.. Geniaal. Een ware opluchting.

 

Sorry ik werd even afgeleid, maar ik ben toch zeker niet de enige die hier naar kijkt? 

Mocht je heel nieuwsgierig zijn: Klik dan hier. Niet doen als je een zwakke maag hebt!

 

Heeft iemand van jullie al eens plastisch chirurgie ondergaan? 

Ik merk dat ik een hangend ooglid krijg, heel irritant, ik zie het op elke foto. Maar ik ben te schijterig om hier iets aan te laten doen. Dat is met naalden toch? Dan haak ik meestal af. 

 

(zie hier mijn voor de kijker linker oog is kleiner) 

Mooi en gezondMooi en gezond

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.