Nooit meer uiteten met kinderen

Gepubliceerd op 29 maart 2021 om 07:40

Ik vind een mama zijn heerlijk en ik hou van ze, maar ik geef eerlijk toe dat er iets is wat ik heel erg mis sinds ik moeder ben. Dan heb ik het niet over uitslapen, alleen naar de wc gaan, lege wasmanden of gewoon even niets doen! Dat hoort bij een moeder zijn.

Uiteten met kinderen

Nee, dat is allemaal maar bijzaak. Maar mijn man en ik hadden een hobby toen wij net verkering hadden en nog thuis woonden. Heerlijk was dat. Zo spontaan bedachten we dat we wilden en dan gingen we. Maar met kinderen erbij, ik weet het niet. We gaan gewoon niet meer zo vaak en dat vind ik heel erg jammer. Ik mis het echt.

 

Wij hielden namelijk van uit eten gaan (Hier had ik het de hele tijd al over). Een lekker stukje vlees met een goed glas wijn. Tijd en aandacht voor elkaar. De leukste en gekste gesprekken kwamen op deze manier op gang. Zelf niet koken, genieten van heerlijk eten en boven alles niet de afwas hoeven te doen.

 

Sinds we kinderen hebben gaan we gewoon niet meer vaak uiteten. Ik vind het niet fijn dat andere mensen last hebben van mijn schreeuwende kinderen die niet stil kunnen blijven zitten. Ik bedoel zij betalen ook voor hun eten. Dus dan ben je al snel aangewezen op kindvriendelijke restaurants met een speelhoek. Een aantal jaren geleden op mijn verjaardag leek het me leuk om toch weer eens met het gezin uit eten te gaan. Een buffet restaurant met kinderbuffet en een speelkamer. Klinkt perfect maar in de praktijk zit je alleen aan tafel, staat de andere met een bord poffertjes in de speelhoek te eten. Inmiddels word jij aangekeken met vragende blikken. Sorry, mijn kroost zit in de speelhoek, ze hebben de poffertjes op de grond laten vallen dus mijn partner is nu de poedersuiker van de muren aan het vegen en zelf koude poffertjes naar binnen aan het werken.

 

Lees hier: Kindvriendelijke restaurants in Drenthe, omgeving Emmen.

Heerlijk vlees van Inamood. Online vlees bestellen

Het was zo’n leuk idee. Maar wij gaan dus niet vaak meer uiteten. Als ik uiteten ga, wil ik genieten van een lekker stukje vlees! Maar ik heb wel een manier gevonden om lekker eten in huis te halen.

 

Heerlijk vlees van Inamood.

Inamood is een eigentijdse culinaire specialist met de lekkerste producten tegen de beste prijs. Zij willen mensen thuis laten genieten van hoogwaardige producten, zonder dat zij daarvoor naar de slager of visspecialist hoeven. Vrienden en familie samenbrengen en een heerlijk stukje vlees voorschotelen. Daarom kun je makkelijk online vlees bestellen en kiezen uit een groot assortiment aan producten.

 

Als experts op het gebied van vlees, vis en vegetarische producten, weten zij precies waar zij de beste kwaliteit voor de klant vandaan kunnen halen

Bestel hier bijvoorbeeld jouw Wagyu vlees. Wagyu vlees is het beste van het beste onder de runderrassen. Kies je daarbij ook nog het Japanse wagyu vlees, dan heb je helemaal het neusje van de zalm te pakken. Wagyu beef staat bekend om het intramusculaire vet en waanzinnige marmering van het vlees. Het vet smelt en ligt daarom zijdezacht op je tong. Het vlees heeft niks nodig dan een beetje zout.

 

Lees hier: Dit is hoe je een winterbarbecue organiseert.

 

Ben je van plan om een winterbarbecue te organiseren? Ga dan voor dit BBQ vlees. Het beste BBQ vlees van Inamood kun je makkelijk online bestellen. Jouw bestelling wordt de volgende dag al geleverd in de avond via een pakketdienst. Wil je grote stukken BBQ vlees? Dan is het belangrijk om rekening te houden met het ontdooien van het vlees. Doe dit twee dagen voor de bereiding in de koeling.

 

In het barbecue vlees pakket vind je diverse soorten vlees. Het vlees wordt door veel mensen regelmatig bereid op de barbecue. Of het nu gaat om procureur om heerlijke pulled pork mee te maken of juist makkelijke stukken vlees zoals BBQ worsten of hamburgers. In ons uitgebreide assortiment vind je ook een hele selectie van diverse soorten steaks, zoals bavette of heerlijke tomahawk steaks

 

Voor ons een prima alternatief, wel heerlijk vlees maar geen plaatsvervangende schaamte in het restaurant. Dat uiteten, dat komt wel weer. Eerst maar thuis genieten van het beste kwaliteit van vlees.

 

Hebben jullie nog tips voor restaurants met kinderen?

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.