Hoera! Gezinmetvijf bestaat 1 jaar!

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 11:44

Komende maand bestaat gezin met vijf 1 jaar en wat ben ik trots.

Gezinmetvijf is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een platform waar je echt allerlei informatie kunt vinden met betrekking tot het opvoeden van je kinderen, uitjes in Drenthe, ervaringsverhalen vanuit mijzelf en van anderen, professionele adviezen over allerlei (kinder) problemen en recepten. Het is een platform voor en door vrouwen waar je soms gewoon lekker je tijd in kwijt kunt door herkenbare verhalen te lezen. Ik ben trots op wat er staat en een jaar geleden had ik niet kunnen wensen dat dit er zou staan.

Lees hier mijn update van een half jaar geleden: Half jaar blogger, hoe gaat het met me?

feest. 1 jarig bestaan

De afgelopen periode heb ik mij vooral bezig gehouden met linkbuilding, om zo hoger te scoren in google.

 

Linkbuilding
Ik heb veel gastblogs geschreven voor andere relevante websites, zodat ik een vermelding zou krijgen naar mijn website. Hierdoor wordt mijn ranking hoger en ziet google dat ik waardevolle content schrijf.  Dan kun jij als lezer mij sneller vinden via google. Hiervoor zijn er een aantal leuke samenwerkingen ontstaan. Andersom is er op gezinmetvijf ook altijd ruimte voor gastbloggers die net als ik aan linkbuilding willen doen en mijn lezers kunnen voorzien van praktische, nuttige en relevante informatie. Wil jij ook een linkruil of een gastblog schrijven? Neem dan even contacmet mij op

 

Pinterest voor bloggers en bedrijven
Qua ontwikkeling voor mijzelf heb ik een cursus gedaan voor Pinterest, omdat dit de makkelijkste manier is om gratis webverkeer naar je site te krijgen. Ik deed deze cursus van Angie van: she can blog. Je vindt hem hier: pinterest cursus.

 

Deze cursus kan ik iedereen met een blog of onderneming aanraden om te doen. Wist je dat Pinterest ook werkt met een Pinterest SEO? Je moet je borden en pins optimaliseren voor je zoekresultaten en goede pins zullen ook door google gevonden worden. Op deze manier kun je gratis webverkeer naar je website krijgen! Dat is wat we willen!!

 

De cursus begint echt bij het begin van Pinterest, ik had al een zakelijk account dus voor mij was deze informatie niet nieuw. Maar wil jij een zakelijk account opzetten of je privé account overschakelen naar een zakelijke account op Pinterest? Dan is het super fijn dat je met deze cursus  dat stap voor stap kunt gaan doen. De cursus is echt gericht op professioneel gebruik, zodat je echt winst uit je Pinterest account kunt halen. Ook wordt alles omtrent affiliatiemarketing uitgelegd. Zelf doe ik het niet beroepsmatig, maar ik heb leuke nieuwe dingen uit de cursus kunnen halen waar ik mee bezig ga. Ik zie mijn maandelijkse weergaven al omhoog gaan, alleen door er bewust mee bezig te zijn. Kortom een cursus Pinterest heeft veel voordelen, te veel om op te noemen. Dus twijfel niet en ga gewoon de cursus doen. Het zijn 10 digitale modules die je in je eigen tijd kunt doorlopen. Prima te combineren met je bedrijf, werk, kinderen en andere bezigheden.

gezinsfoto

Ouders.nl

Mijn pagina van ouders.nl is inmiddels uitgegroeid tot veel artikelen voor kinderen in basisschool leeftijd. Zo schreef ik over wat het inhoud om klassenouder te zijn en gaf ik inzicht in de Leesniveaus in groep 3Ik wil hier juist een beeld schetsen dat niemand perfect is en dat we allemaal maar wat proberen. Ik hoop hierbij herkenning te creëren.  Ik behoor niet tot het rijtje perfecte moeders, maar ik doe mijn best en dat is goed genoeg. Dat is wat ik wil uitdragen naar anderen. Laten we vooral gewoon normaal blijven en elkaar helpen en ondersteunen.

 

Voordeel voor bedrijven
Het voordeel voor bedrijven om met bloggers samen te werken is dat bloggers een grote doelgroep bereiken. Verkoop jij artikelen die relevant zijn bij gezinnen, kinderen, school, kleding etc? Dan kan ik als mamablogger hier over bloggen. Om naamsbekendheid te creëren, linkbuilding voor je op te bouwen of jouw producten aan de vrouw te brengen. 90% van mijn lezers zijn (jonge) moeders en als ik enthousiast over je product ben is de kans groot dat anderen ook enthousiast raken. Hierdoor kunnen de sales cijfers van een bedrijf erg groeien.  Wil je weten wat ik voor jou bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij samenwerkingen wat ik kan doen voor jou. 

bloggen. Thuis op de laptop. Hobby

Gezinmetvijf is nog steeds een hobby voor mij, ik doe het naast mijn baan en hoef er niet van te leven maar het levert mij al zoveel op! Wil jij ook een blog starten? Lees dan deze tips even: Een een blog beginnen in 9 simpele stappen

 

Ik blog met veel plezier en zou willen dat ik er meer tijd voor had! lees hier: Hoe kom je aan de naam: Gezinmetvijf?

 

Laat je verder even weten hoelang je me al volgt? Wat vind jij het leukst om te lezen??

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.