Waarom je een Rituals adventskalender moet hebben!

Gepubliceerd op 6 december 2021 om 12:20

Welke vrouw houdt er nou niet van lekkere luchtjes, leuke crèmepjes en heerlijk geurende stokjes. Je kent de ze vast wel: de producten van Rituals.

 

Wat maakt de producten van Rituals nou zo fijn?

Iedere lijn heeft een eigen kleur en voor iemand die van structuur houdt vind ik dat gewoon heerlijk. Je ziet precies welke geur je moet hebben en hoeveel varianten ze hebben. Rituals heeft voor iedere vrouw wel iets. Ook al hou je niet van een bodylotion en zoveel shampoo dan heeft Rituals wel een handcrème of geurstokjes voor in je huis. Zij hebben werkelijk alles. Voor iedere vrouw is er een geur die bij je past. Kijk zelf maar eens op: RITUALS | Home

 

Wat is een adventskalender?

Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerst. De adventskalendertraditie is van oudsher in Duitsland en Oostenrijk het sterkst aanwezig.

Advent is in het christendom de benaming voor de periode voor kerst. De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. In de adventsperiode bereiden christenen zich voor op het kerstfeest. De adventstijd duurt maximaal vier zondagen.

Rituals advent kalender

De kalenders worden geproduceerd in verschillende vormen en maten. Ze bevatten luikjes waarvan er elke dag een wordt geopend. Meestal kan er in de vakjes wat chocola of een andere lekkernij worden gevonden voor kinderen. Er zijn ook kalenders die zich meer op volwassenen richten. Alle uitvoeringen hebben gemeen dat ze de resterende dagen tot Kerstmis aftellen, meestal zijn dat er 24. De adventsperiode begint officieel op de zondag die het dichtst bij 30 november valt en eindigt op 24 december bij het avondgebed.

 

Wat zit er in een Rituals adventskalender?

Ik weet niet goed hoe het zit met andere adventskalenders, maar die van Rituals is echt als een diamant voor het oog. Ieder jaar (ik heb er nu 3 gehad) is het weer een ander knutselwerk met lampjes. Voor deze Knutselmoeder een hele opgaaf! Op mijn instagram krijg ik dan ook vaak de vraag waarom ik de lampjes niet onder de huisjes heb gedaan? Nou omdat dit mij niet lukte. Maar ik vind het zo ook mooi staan.

Qua inhoud bij een Rituals adventskalender moet je denken aan: Geurkaarsjes en stokjes voor in huis. Body cream en lotion. Shampoo en conditioner en heerlijk parfum voor jezelf of voor je huis. Soms zit er iets van make-up bij zoals nagellak of mascara. Ieder pakje is een feestje om uit te pakken. Elk in een eigen geur en van een andere lijn! Als je echt iets leuks wil, dan moet je een Rituals adventskalender kopen of vragen (en nee, ik krijg geen provisie).

 

Welke andere adventskalenders zijn er?

Adventskalenders zijn er zoals genoemd in vele soorten en maten. Hou je niet zo van die crèmes voor je lichaam en ga je over je nek van al die geuren in huis? Dan zijn er nog heel wat andere adventskalenders die jou misschien wel aanstaan. Mij zou je blij kunnen maken met een adventskalender met wijn.


rituals advent kalender

24 dagen feest

Voor elke van de 24 dagen schuilt er in deze enorme adventskalender namelijk een heerlijk wijn die je kan gaan proeven. Samen met je partner of vriendin: voor elke dag zit er namelijk een flesje van 200ml in. In de doos zit voor ieder wat wils: rode wijn, witte wijn, port en wijn met een bubbeltje. Zo’n kalender bestellen doe je hier. 

 

En misschien ook chocolade. Tony chocolony? Je vindt hem hier: Tony's Chocolonely adventskalender.

 

Zelf heb ik ook al eens een adventskalender gehad van Nivea, deze was ook lekker moet ik zeggen maar kan niet op tegen de Rituals. Maar dat heeft vast ook met persoonlijke voorkeur te maken 😉

 

Adventskalender vind je ook bij: ici paris; of bij my muesli! Erg grappig ook. Voor Iedere dag een goed ontbijt. Maar ook met juwelen of met kinderspeelgoed.

 

De leukste adventskalenders voor mama Mama scrapelle maakte een overzicht van adventskalenders voor mama’s. Zit er iets voor jou tussen?

cadeautjes uit de adventskalender

Wist je dat je ook heel leuk zelf een adventskalender kunt vullen? Adventskalender vullen voor kinderen. Dit blog legt je precies uit hoe dat moet en geeft je ideeën over wat je hier in kunt doen voor je kind (per leeftijdscategorie).

 

Heb jij ook een adventskalender? Of ga je je partner even subtiel hinten op een adventskalender voor volgend jaar?? Tag ze gerust onder dit blog.

 

p.s dit blog is niet in opdracht van geschreven ;)

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.