Top 5 Moederdag cadeau ideeën

Gepubliceerd op 12 maart 2022 om 13:06

Nog even en dan is het moederdag. Tijd om te oriënteren op leuke Moederdag cadeaus die je kunt vragen of kunt geven! In dit blog deel ik mijn top 5 Moederdag cadeau ideeën met je. Lees je mee?

top 5 moederdag cadeau ideeen. Sieraden voor moederdag

Cadeaus zijn voor iedereen persoonlijk en wat de een mooi vindt hoeft de ander niet mooi te vinden natuurlijk. In dit blog neem ik mee in mijn top 5 die volgens mij iedere vrouw leuk vindt.

1. Sieraden (moeder-dochter)

2. Zoutlamp

3. Huishoudelijke apparaten

4. Klikkieabonnement

5. Knutselwerkjes van je kinderen

 

Gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd een goed idee. Lees hier meer over: De leukste gepersonaliseerde cadeautjes op een rij.

 

Met stipt op nummer 1. Sieraden
Een sieraad is altijd een goed idee, iedere vrouw draagt wel ergens een sieraad, is het misschien alleen een ring, oorbellen of een ketting.

Het mooie aan een sieraad is dat je hem helemaal persoonlijk kunt maken met bijvoorbeeld de initialen van jouw kinderen erop of misschien wel een vingerafdruk van je geliefde. Kaya sieraden heeft een groot aanbod kettingen dames. Nieuw in hun collectie zijn de Cubes kettingen. Ik mocht er eentje ontvangen met de initialen van mijn kinderen. Nu draag ik ze altijd bij je. Je kunt de kettingen in verschillende maten kopen, bij de Cubes ketting kun je ook een volledige naam kiezen. 

 

Symboliseer jullie band met een moeder dochter armband

 

Ben jij geen fan van een ketting? Kaya sieraden heeft ook hele mooie armbandjes voor moeders en dochters. Zo kun jij samen met je dochter, moeder of zus een gelijke armbandje dragen. Je vindt hier alles over deze mooie moeder dochter Armband.  

moeder - dochter armband voor moederdag

Misschien is het nog onbekend voor je maar op nummer 2 van mijn top 5 Moederdag cadeautjes staat: Een zoutlamp

 

Wat is een zoutlamp?
De materie van de zoutlamp herstelt het evenwicht van de woonatmosfeer door het uitstralen van negatieve ionen. Naast dat de zoutlamp een mooi, warm licht geeft, geven ze opmerkelijke resultaten bij hyperactieve kinderen met concentratie of slaapproblemen.

Verder heeft de lamp net als andere zoutlampen een ioniserend effect. Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door mobiele telefoons, beeldschermen en andere elektrische apparaten , kan lusteloosheid en depressiviteit tot gevolg hebben. Dit verschijnsel kan tegen gegaan worden door een concentratie van negatieve ionen. De zoutlamp kan een belangrijke bijdrage leveren om de elektrische lading van woonvertrekken in evenwicht te brengen.

Niet iets waar je in eerste instantie meteen aan denkt als je een cadeau voor je vrouw of moeder zoekt. Maar ik hou van praktische cadeaus. En met praktische cadeaus bedoel ik, op nummer drie van dit lijstje: Huishoudelijke apparaten.

huishoudelijk apparatuur als cadeau tip moederdag

Ja want weetje er gaat altijd wel iets stuk of er is altijd weer iets nieuws op de markt dat je toch wilt hebben. Een nieuwe airfryer of een robotstofzuiger is altijd een handig en praktisch cadeau en weet je wat? Je had dit anders toch wel gekocht, dus waarom niet als cadeau op moederdag? Misschien een keukenmachine? Of een nieuwe staafmixer? Huishoudelijke apparaten hoeven niet altijd heel duur te zijn.

 

Nummer 4 op mijn lijstje: Een klikkieabonnement
Klikkie helpt je jouw foto’s te selecteren, bewaren en af te drukken zodat je geen moment vergeet! Je hele telefoon staat vol met foto’s, maar wat doe je ermee? Met een abonnement op klikkie laat je iedere maand de leukste foto’s afdrukken. Leuk voor later 😊 Kijk hier maar eens: klikkie - Jouw mooiste foto's, maandelijks thuis!

 

Last but not least op mijn top 5 Moederdag cadeau ideeën: Knutselwerkjes van de kinderen
Echt een moeder of een oma wordt heel erg blij van zelf geknutselde werkjes van de kinderen. Koop een mooi canvas doek en laat de kinderen hun handjes of voetjes schilderen en plak er een mooie foto op. Mijn zoontje maakte dit een keer voor papa dag:

knutselwerkjes van kinderen voor moederdag

Staat nog steeds te stralen in onze woonkamer. Dit is toch gewoon te schattig? Iedere moeder houdt van zelf gemaakte knutselwerkjes!

Misschien vind je dit ook interessant: Mijn top 5 cadeautips voor Vaderdag.

Wat is jouw favoriete Moederdag cadeau?

 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.