Dit zijn de meest irritante kinderseries!

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 06:15

Wat is het soms handig om de kinderen even voor de tv of een ipad te zetten. Even rust om een warm kopje koffie te drinken, een stofzuiger door het huis te halen of alvast aan het avond eten te beginnen. Ja ik denk dat ik tot het selecte clubje loedermoeders hoor. Hier staat de tv iedere dag wel even aan.

Welke series kijken jullie kinderen? Hier eigenlijk wel van alles maar een aantal series zijn toch echt heel irritant!

 

Peppa pig
Ik schreef al eens een blog over irritant kinderspeelgoed en andere ergernissen waarin ik mijn irritatie liet blijken voor Peppa pig. Ik bedoel wat kan die vader van Peppa pig wel, naast het stampen in plassen? Een kast in elkaar zetten vindt hij al lastig. Ik hou gewoon niet van mannen die geen man zijn. Die irritante stemmetjes en waarom liggen ze iedere aflevering op de grond van het lachen?

irritante kinderserie peppa pig

Bumba
Wie is die gele clown? Oh hou op hoor. Wat zeggen ze eigenlijk in deze serie? Je kunt er niets van verstaan. Lijkt me niet heel goed voor de taalontwikkeling van peuters deze serie. En daarbij is het irritant wanneer die man tot 3x toe moet vragen: Is het een laars? NEE! Is het een appel? NEE, hij ziet toch zelf zeker ook wel dat het een pet is??

 

Masha en de beer
Op zich vind ik de verhalen van Masha en de beer wel leuk, alhoewel de beer áltijd de sjaak is. Maar dat stemmetje van Mascha.. Zo irritant. Mijn kinderen moeten dit gewoon zonder geluid kijken. KRANKJORUM word ik er van. Mijn trommelvliezen willen breken bij dat gejank van Masha.

 

Lees ook: Kinderprogramma's die moeders maar beter kunnen skippen waarin ook verwezen wordt naar welke series wél leuk zijn voor kinderen!

 

SpongeBob SquarePants
Tot in den treure heeft mijn oudste deze afleveringen gekeken. Maar dat lachje van die licht hysterische spons. Sowieso een spons? Die in een ananas woont? Bah. Ik eet liever ananas zonder spons. Hoewel ik de verhaallijnen wel grappig vind kan ik het geluid van die spons (of van die octopus) niet uitstaan.

 

Wat is dan wel een leuke kinderserie vind?
Ik ben fan van Pieter konijn, zo avontuurlijk en spannend. De konijntjes maken van alles mee, eten de hele dag groente en fruit (groot voordeel) en bevat geen irritante stemmetjes! De vrienden hebben alles voor elkaar over en helpen elkaar wanneer er gevaar dreigt. Pedagogisch verantwoord, als zeg ik het zelf.

Casper en Emma
Ik vind dit gewoon zo leuk duo. Kunnen we niet vast een huwelijk organiseren voor Casper en Emma? Dit is een Noorse serie en daarom misschien wel zo leuk. Je ziet de natuur van Noorwegen en het gaat over twee kleuters die elkaar ontmoeten op school en vrienden worden. Samen beleven ze allerlei leuke avonturen. Naast de series zijn er ook films van gemaakt! Aanrader..

 

Er zijn op netflix ook wel wat leerzame series te vinden voor kinderen: 10x leerzame kinderseries op Netflix en ben je even klaar met series voor je kinderen? Mijn favoriete netflix series ooit gemaakt en van dit moment!

 

Welke kinderserie kun jij echt niet uitstaan? Voor elke irritante kinderserie moet je ook één leuke kinderserie noemen! Kom maar op…

 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.