Bij overige blogs vind je alles over speelgoed, bevallingen, de leukste (kraam)cadeaus en nog veel meer..

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Een review van speelgoed of zoek je tips wat je je baby cadeau kan geven voor zijn of haar eerste verjaardag? Zie hier mijn blogs over kraam cadeaus, vader en Moederdag cadeaus en speelgoed tips voor kinderen. 

Stuur een kaartje, gewoon omdat het kan!

Tegenwoordig is het de tijd van een appje of een foto via de telefoon. Doet er tegenwoordig iemand nog aan kaartjes sturen? Een persoonlijk kaartje is super leuk om te krijgen maar wist je ook dat het heel eenvoudig is om te maken? Stuur gewoon vaker eens een kaartje naar iemand toe! Dit zijn de voordelen van het sturen van een (persoonlijke) kaart:

Lees meer »

5x uniek Sintcadeau voor kinderen

Zie jij door de bomen het bos niet meer als het gaat om het kopen van sinterklaascadeautjes? Ieder jaar weer bedenken wat geschikt is voor je kinderen? Als je kinderen zelf laat kiezen ben je waarschijnlijk erg veel geld kwijt, maar je wil wel een betaalbare cadeaus kopen. Wat zijn unieke cadeaus voor je kind om te geven op Sinterklaas?

Lees meer »

Top 5 cadeaus voor Mannen

Cadeautjes voor mannen, ik vind het altijd maar ingewikkeld. Wat koop je iemand die alles al heeft? Ik maakte een top 5 lijstje met praktische cadeaus voor mannen. Ideaal voor de feestdagen, verjaardag of voor de decembermaand. Of wanneer je je man gewoon eens wilt verwennen.

Lees meer »

8 leuke babyshower spelletjes voor een onvergetelijke dag

Ben jij bezig met het organiseren van een babyshower? Bij deze feestelijke dag horen natuurlijk ook leuke activiteiten die jullie samen kunnen doen. Spelletjes in dit thema zijn mateloos populair en zorgen meteen voor een hoop gezelligheid! Ben je op zoek naar invulling en ideeën? Ontdek 8 leuke babyshower spelletjes in dit artikel!

Lees meer »

Heel Drenthe energieneutraal; Dit is hoe jij met simpele stappen kunt besparen op je energierekening..

Bovenwoning, flat, vrijstaand huis, studio, rijtjeswoning of loft.. Drenten wonen in allerlei soorten woningen. Toch hebben ze iets gemeen: elke Drents kan zélf aan de slag met energiebesparing! Goed voor de portemonnee, het klimaat en jouw wooncomfort. Hoe dan? Super simpel. In dit blog neem ik je mee in hoe jij met slechts simpele aanpassingen kunt besparen in jouw woning

Lees meer »

Mijn top 5 houten speelgoed voor peuters!

Speelgoed voor kinderen is er in alle soorten en maten. Groot speelgoed, speelgoed met veel licht en geluid of speelgoed van hout of plastic. Zelf ben ik fan van houten speelgoed. Vooral voor peuters is er veel leuk houten speelgoed te koop Waarom ik fan ben van houten speelgoed?

Lees meer »

Kinderfeestje thuis in een thema!

Kinderfeestjes kun je geven in allerlei maten en vormen. Je kunt met de kinderen op pad gaan, maar ook een kinderfeestje thuis is helemaal prima. Kijk hierbij vooral naar het kind zelf en de leeftijd van kinderen. Maar bedenk ook wat je uit wilt geven aan een kinderfeestje en zijn er broertjes en zusjes? Bedank dat hoe groter het feestje van de één wordt, hoe groter de ander het kinderfeestje ook wil hebben. Budget is hierin belangrijk. Een kinderfeestje thuis is vaak goedkoper, maar kun je natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Maar hoe organiseer je een leuk kinderfeestje thuis?

Lees meer »

Het beste buitenspeelgoed voor de zomer

We kunnen weer naar buiten, met het stijgende kwik en de eerste zonnestralen staan mijn kinderen weer te poppelen om buiten te spelen. Heerlijk. Nu de tuin weer zomerproof is gemaakt en de terrassen zijn ingericht is het tijd om naar buiten te gaan. Samen met de kinderen kijken we welk speelgoed nog goed is en welk speelgoed vervangen moet worden. Tijd om te kijken naar de speelgoed trends voor het buitenspeelgoed.

Lees meer »

Zo maak jij jouw tuin zomerproof!

De lente komt eraan en met de eerste zonnestralen zijn wij buiten te vinden, tijd om de tuin te snoeien, op te ruimen en om ons terras weer in te richten. Het terras kan weer zomerproof worden ingericht. Maar hoe doe je dat? Je terras zomerproof maken?

Lees meer »

Waarom een hydrofiel doek (xl) een super praktisch en leuk kraamcadeau is! Dit zijn de 5 meest praktische kraamcadeau’s.

Kraamcadeau’sSoms heb je het gevoel dat er alweer een baby op komst is bij je collega’s, de vriendengroep of in de familie. Als jij zelf niet zo in de babywereld zit dan is het soms best lastig om een goede keus te maken wat je mee kan nemen als kraamcadeau. Je wilt de plank niet meteen misslaan, maar je wilt wel graag een cadeau meenemen.

Lees meer »

Dit moet je regelen wanneer je zwanger bent, maar niet wilt trouwen!

Ik snap best dat trouwen in 2022 niet meer heel erg populair is. Maar wat als je niet wilt trouwen maar wel samen een kind krijgt? Wat moet je dan allemaal regelen en vastleggen? Wanneer je niet getrouwd bent en wel samen een kindje verwacht zijn er een aantal dingen die je moet regelen. Denk bijvoorbeeld aan een samenlevingscontract, je kind erkennen en het hebben van ouderlijk gezag. In dit blog neem ik je mee in alle zaken die je moet regelen wanneer je een kind krijgt maar niet getrouwd bent.

Lees meer »