Top 5 cadeaus voor Mannen

Gepubliceerd op 6 oktober 2022 om 15:18

Cadeautjes voor mannen, ik vind het altijd maar ingewikkeld. Wat koop je iemand die alles al heeft? Ik maakte een top 5 lijstje met praktische cadeaus voor mannen. Ideaal voor de feestdagen, verjaardag of voor de decembermaand. Of wanneer je je man gewoon eens wilt verwennen.

cadeaus voor mannen

Een herinnering op linnen

Een topper is natuurlijk altijd een persoonlijk cadeau voor de man. Een leuke foto op linnen die boven de bank kan. Altijd goed en eigenlijk is het een cadeau voor iedereen.

Een canvas foto is altijd een goed idee om papa mee te verassen. Je past jouw foto aan, aan jouw persoonlijke wensen. Of je nou voor canvas in het vierkant wilt gaan of een ronde foto. In ieder interieur past een prachtige foto van het gezin of alleen van de kinderen. 

Een herinnering op linnen is zo te maken en bestel je eenvoudig en snel via de website. Kan niet mis gaan. Een blijvend en uniek cadeau is altijd perfect voor de man.

Een avondje uit!

Wat ik altijd een goed idee vind om te geven aan een man, is een avondje uit. Dit kan natuurlijk met vrienden zijn; denk aan een whiskyproeverij. Maar dit kan ook gewoon met jou zijn! Heb jezelf ook nog een leuke avond. Denk hierbij aan lekker uiteten en daarna naar het theater of een concert? Tip: regel wel zelf even de oppas 😉

 

Lees ook dit lijstje die ik speciaal maakte voor Vaderdag: Mijn top 5 cadeau tips voor mannen!

fotocadeau voor mannen

Bier adventskalender

Echt iets voor de feestdagen is een adventskalender. Een adventskalender is een kalender die aftelt tot aan de Kerst. Afhankelijk van welke bedrijf je hem koopt wat er in zit. Zelf krijg ik ieder jaar een Rituals adventskalender. Dit is echt een super cadeau voor de vrouw. Voor mannen kun je denken aan een adventskalender van bier (of wijn). Iedere dag een ander biertje, welke man wordt hier nou niet blij van? Wist je dat er ook adventskalenders zijn van bijvoorbeeld Easytoys? Ook leuk voor jullie samen.

 

Een baardtrimmer

2022 was echt wel het jaar van de baard. Tegenwoordig is het heel hip om je baard te laten staan. Ik vind wel dat als je een baard laat staan dat je deze moet bijhouden. Dit kan met een baardtrimmer. Een meer mannelijk cadeau dan dit bestaat er geloof ik niet. Mocht jou man nog geen baard hebben dan is 2023 het jaar om hier mee te gaan beginnen! Heb jij gelijk een praktisch cadeau voor je man!

 

After Shave voor mannen

Een beetje afgezaagd? Misschien wel, maar ik vind een man die lekker ruikt onweerstaanbaar! Dus een goed luchtje mag niet ontbreken bij een man. Een ideaal cadeau en hoe fijn is het dat jij zelf invloed hebt op hoe jouw man ruikt. Hmm dus hop naar de drogist om een lekker geurtje voor jouw man te kopen. Kan hij mooi gebruiken na het trimmen van zijn baard en voor jullie avondje weg 😉

 

Dit artikel kwam tot stand met de professionele mening van mijn man overigens. p.s wil je liever geen foto op linnen? Kijk dan eens bij deze hexagon foto, die trouwens maar een paar euro per stuk kosten. Je kunt ze mooi combineren of later (op een verjaardag) nog eens aanvullen. Heb je meteen weer een cadeautje voor een later moment ;)

 

Wat koop jij graag voor jouw man? Help anderen te inspireren met mannencadeaus!

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.