5x uniek Sintcadeau voor kinderen

Gepubliceerd op 14 oktober 2022 om 08:42

Zie jij door de bomen het bos niet meer als het gaat om het kopen van sinterklaascadeautjes? Ieder jaar weer bedenken wat geschikt is voor je kinderen? Als je kinderen zelf laat kiezen ben je waarschijnlijk erg veel geld kwijt, maar je wil wel een betaalbare cadeaus kopen. Wat zijn unieke cadeaus voor je kind om te geven op Sinterklaas?

uniek sint cadeau kinderen

Fotopuzzel

Erg uniek en zeker weten dat ze het nog niet hebben. Ik liet een fotopuzzel maken van ons gezin. Maar je kunt natuurlijk van je huisdier, je huis of van oma laten maken. Kinderen kunnen niet wachten om een puzzel van hun zelf en het gezin te maken. Super leuk en erg origineel cadeau voor in de zak of in de schoen. Het leuke is dat je op drukwerk nodig alles kunt laten bedrukken van relatiegeschenken, promotiemateriaal of dus een puzzel voor de kinderen. Je kunt zelf bepalen hoe groot (en dus hoe duur) de puzzel wordt.

Extra tip: Laat een leuke mok bedrukken, voor ieder kind één. Zo heb je een persoonlijk en uniek cadeau. Daarnaast maken de kinderen geen ruzie meer om welke beker van wie was. Leuk voor in de schoen of onder de Kerstboom.

Mijn advies is sowieso: begin op tijd met het doen van inkopen. Voor meer informatie lees dan dit blog: Decembercadeaus. Zo wordt het een succes.

 

Persoonlijke pindakaas pot!

Huh, wat zeg je nou? Een persoonlijke pindakaas pot inderdaad. Hoe leuk is het dat je een pot pindakaas van Calvé kunt personaliseren. Wedden dat jouw kind dit nog nooit gehad heeft? Voordeel hieraan: Nooit meer ruzie bij het ontbijt. Ieder kind heeft zijn eigen pot pindakaas. Een gepersonaliseerde pot bestel je eenvoudig hier: Calvé Cadeau met Naam. Super leuk sinterklaascadeautje voor jouw kinderen.

Ik schreef al eens een blog over: kinderspeelgoed voor een jongen van 6 jaar.

cadeautjes kind

Gepersonaliseerde spelletjes

Spelletjes zijn altijd erg uniek natuurlijk. Voor iedere leeftijd zijn er spelletjes te vinden. Voor kinderen is een spel altijd een goed idee. Vind je een spel niet uniek genoeg? Personaliseer hem dan. Als je even googelt zie je dat je kwartet of memory gemakkelijk kunt personaliseren met bijvoorbeeld een foto van je kind of huisdier. Gegarandeerd uren speelplezier.

 

Unieke etui voor op school

Kinderen moeten vanaf groep 3 een etui mee naar school. Erg leuk, ik hou vooral van praktische cadeaus. Dus voor je kind een etui kopen voor Sinterklaas is een top idee. Vind je een gewone etui nou een beetje saai? Personaliseer hem dan met zijn of haar naam of foto er op.  Super handig, zo raakt jouw kind ook niet in de war met een etui van iemand anders.

 

Adventskalender

Een adventskalender kan voor iedereen en voor alle leeftijden. Je kunt zelf één maken met cadeautjes, maar je kunt ook kant en klare kopen. Met bijvoorbeeld snoepjes, spelletjes, zeepjes en voor volwassenen met bier of wijn. Een adventskalender is zo leuk omdat je kindje iedere dag een klein cadeautje mag pakken. Op deze manier heb je ook meteen een aftelkalender tot Kerst! Super handig dus.

 

 

Hierbij dus wat inspiratie voor unieke cadeautjes voor kinderen van Sinterklaas. Uniek en daarom erg geliefd. Wat ga jij dit jaar geven??

 

Liefs Lisanne 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.