Stuur een kaartje, gewoon omdat het kan!

Gepubliceerd op 16 november 2022 om 14:05

Tegenwoordig is het de tijd van een appje of een foto via de telefoon. Doet er tegenwoordig iemand nog aan kaartjes sturen? Een persoonlijk kaartje is super leuk om te krijgen maar wist je ook dat het heel eenvoudig is om te maken? Stuur gewoon vaker eens een kaartje naar iemand toe! Dit zijn de voordelen van het sturen van een (persoonlijke) kaart:

eenvoudig kaartjes sturen online

Stel eenvoudig jouw eigen kaart samen

Een kaartje sturen veel gedoe? Wel nee, joh. Tegenwoordig kun je super snel zelf kaarten maken en versturen. Je hoeft niet eens zelf te schrijven. Via internet (je surft toch al de hele dag op het web) maak jij simpel en snel jouw eigen kaart. Met slechts een paar klikken op de knop ontwerp jij een persoonlijke kaart. Als je dit voor 20.00 uur doet heeft die persoon hem de volgende dag al in huis. Begin daarom meteen hier met: kerstkaarten maken.

 

Voordeel: Het is eenvoudig en snel. Je hoeft er niet eens je deur voor uit.

kertskaarten maken

Persoonlijke aandacht voor een ander

Juist in de tijd van de digitale ontwikkelingen mis ik wel eens persoonlijke aandacht voor een ander. Met een kaartje kun je net even laten weten dat je aan iemand denkt. Maar natuurlijk niet alleen met de Feestdagen is het fijn om persoonlijke aandacht voor een ander te hebben. Denk ook eens aan een verjaardag, jubileum, ander huis of de geboorte van een kind. Niets is leuker dan een kaartje in de brievenbus krijgen.

Voordeel: Je maakt indruk bij de ander en neemt de tijd om extra aandacht aan iemand te schenken! Wat is er anno 2022 nog een mooie geschenk?

Wist jij dat veel mensen eenzaam zijn geworden ten tijde van Corona? Des te meer reden om gewoon eens een kaartje te sturen.

 

Kaartje2go

Je eigen kerstkaarten of nieuwjaarskaarten maken doe je eenvoudig op Kaartje2go. Bij Kaartje2go kun je kaarten ontwikkelen in allerlei verschillende stijlen en trends. Naast een kaartje kun je ook kiezen voor vele extra’s. Wist je trouwens dat jouw eerste kaart op Kaartjes2go helemaal gratis is? Nog meer redenen om meteen aan de slag te gaan en jouw unieke kaart te gaan ontwerpen. Kaartje2go heeft de groene waarden hoog in het vaandel staan en drukt de kaarten volledig Co2- neutraal. Stuur jij alleen een kaart of doe je er een bloemetje bij?

Voordeel: Co2- neutraal en uniek design van jouw kaartje.

 

Wist je dat je ook de kaarten bij jou thuis kunt laten bezorgen? Zo kun je ze zelf rondbrengen (een beetje extra persoonlijke aandacht). Maar als je hier geen tijd voor hebt, dan laat je de kaartjes gewoon op adres bezorgen. Geen probleem!

nieuwjaarskaarten maken; eenvoudig en snel

Kaartje voor in de klas

Mijn dochtertje wilde graag kaartjes uitdelen in de klas, iets wat ik zelf vroeger ook deed. Op Kaartjes2go lieten wij deze mooie persoonlijke kaarten maken. Kijk haar eens stralen vol trots?! Super leuk om te maken, nog leuker om te geven!

Onthoud de voordelen van een kaartje sturen: Snel en simpel, je hoeft je huis niet uit, persoonlijke aandacht en Co2- neutraal! Ik zeg: Waar wacht je nog op?? Stuur een kaartje, gewoon omdat het kan!

 

Verstuur jij nog wel eens kaarten?

 

Liefs Lisanne 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.