Home » Blogs » Overige Blogs » Is deze poepluier voor jou of voor mij?

Is deze poepluier voor jou of voor mij?

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 11:39

Je kent het vast wel, de discussie wie verschoond deze poepluier? Gaan we weer. Ga maar naar je moeder of: nu is je moeder aan de beurt. Ik hoor het regelmatig. Heerlijke periodes van: Jeej, daar komt een tandje naar aah nee he? Alweer een poepbroek.

 

Het is maar goed dat ik niet bijgehouden heb hoeveel poepluiers wij hier in dit huis al verschoond hebben! Met drie kinderen loopt de teller al aardig op.

Heb jij trouwens behoefte aan nieuwe luiers? Bestel ze dan via luieraanbiedingen.  

 

Wie verschoond er bij jullie? En waar verschonen jullie? Ik wilde namelijk niet steeds met onze baby de trap op en neer lopen om de baby te verschonen. Bij ons lag al gauw een aankleedkussen op de keukentafel! Heul hygiënisch, not dus. Ook het badderen vind ik altijd een dingetje, waar kleed je de baby aan? Loop je met een nat en lekkende baby over de gang? Of zit je, net als ik, lekker ergonomisch not op de grond? Wat als je de trap niet op kunt lopen? Bijvoorbeeld vanwege bekkeninstabiliteit?

 

De wandcommode van Babywoods
Dit overkwam Melanie van Hagen. Na de geboorte van haar eerste kreeg zij last van bekkeninstabiliteit, waardoor zij niet de trap omhoog kon lopen. Joost, haar man, heeft als kraam cadeau het eerste model wandcommode gemaakt en deze op het toilet opgehangen zodat zij niet naar boven hoefde te lopen om haar zoon te verschonen.

 

Joost kreeg volop complimenten van de kraamzorg en verloskundigen. Zij zagen een gat in de markt en inmiddels zijn ze een eigen bedrijf, babywoods, gestart. Joost maakte de wandcommodes eerst nog allemaal zelf, maar tegenwoordig worden de wandcommodes gemaakt door toppers van de dagbesteding.

 

Als consulent in het sociaal domein vind ik dit natuurlijk een fantastisch initiatief!

 

De wandcommodes zijn allemaal ISO en NEN gecertificeerd. Ze voldoen aan de Europese wetgeving van veiligheid. Daarbij zijn ze van duurzaam materiaal gemaakt.  Omdat de wandcommode op een ergonomische hoogte zelf op te hangen is, wordt het veel door bekkenbodemtherapeuten en fysiotherapeuten geadviseerd.

 

Zonde om zoveel geld uit te geven aan een wandcommode? No worries, als de commode niet meer nodig is, hang je hem wat lager op en heb je een heus bureautje/werkplekje voor je kind!

 

Kortom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Melanie en Joost. Past er zo’n mooie stijlvolle wandcommode bij jou in huis?? 

 

Hij is inklapbaar dus na het verschonen klap je hem in en zo creëer je weer ruimte in een (kleine) babykamer of woonkamer. Als ik dit eerder had geweten! Wij hebben nu een zelf getimmerde commode gemaakt in de keuken, ik merk dat dit toch snel als verlengde van de eettafel gebruikt wordt. Sta je dan met een baby in je handen en geen plek om hem neer te leggen! Daarom lijkt een wandcommode van babywoods mij ideaal.

 

Met de inklapbare wandcommode van babywoods wordt een luier verschonen een feestje!

En geen ruzie maken wie de poepluier mag gaan verschonen he?

 

 

 

* Deze blog is geschreven in opdracht van babywoods.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.