Je kent het vast wel, de discussie wie verschoond deze poepluier? Gaan we weer. Ga maar naar je moeder of: nu is je moeder aan de beurt. Ik hoor het regelmatig. Heerlijke periodes van: Jeej, daar komt een tandje naar aah nee he? Alweer een poepbroek.
Het verschonen van de luier:
Het is maar goed dat ik niet bijgehouden heb hoeveel poepluiers wij hier in dit huis al verschoond hebben! Met drie kinderen loopt de teller al aardig op.
Heb jij trouwens behoefte aan nieuwe luiers? Bestel ze dan via luieraanbiedingen.
Wie verschoond er bij jullie? En waar verschonen jullie? Ik wilde namelijk niet steeds met onze baby de trap op en neer lopen om de baby te verschonen. Bij ons lag al gauw een aankleedkussen op de keukentafel! Heul hygiënisch, not dus. Ook het badderen vind ik altijd een dingetje, waar kleed je de baby aan? Loop je met een nat en lekkende baby over de gang? Of zit je, net als ik, lekker ergonomisch not op de grond? Wat als je de trap niet op kunt lopen? Bijvoorbeeld vanwege bekkeninstabiliteit?
Lees hier alles over: Bekkeninstabiliteit tijdens en na je zwangerschap


De wandcommode van Babywoods
Dit overkwam Melanie van Hagen. Na de geboorte van haar eerste kindje kreeg zij last van bekkeninstabiliteit, waardoor zij niet de trap omhoog kon lopen. Joost, haar man, heeft als kraamcadeau het eerste model wandcommode gemaakt en deze op het toilet opgehangen zodat zij niet naar boven hoefde te lopen om haar zoon te verschonen.
Joost kreeg volop complimenten van de kraamzorg en verloskundigen. Zij zagen een gat in de markt en inmiddels zijn ze een eigen bedrijf, Babywoods, gestart. Joost maakte de wandcommodes eerst nog allemaal zelf, maar tegenwoordig worden de wandcommodes gemaakt door toppers van de dagbesteding.
Als consulent in het sociaal domein vind ik dit natuurlijk een fantastisch initiatief!
Lees hier over: Mijn bevallingsverhaal
Wandcommode
De wandcommodes van Babywoods zijn allemaal ISO en NEN gecertificeerd. Ze voldoen aan de Europese wetgeving van veiligheid. Daarbij zijn ze van duurzaam materiaal gemaakt. Omdat de wandcommode op een ergonomische hoogte zelf op te hangen is, wordt het veel door bekkenbodemtherapeuten en fysiotherapeuten geadviseerd.

Zonde om zoveel geld uit te geven aan een wandcommode? No worries, als de commode niet meer nodig is, hang je hem wat lager op en heb je een heus bureautje/werkplekje voor je kind! Zo kan de wandcommode van Babywoods nog jaren mee.
Kortom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Melanie en Joost. Past er zo’n mooie stijlvolle wandcommode bij jou in huis??
Creëer ruimte in je huis met de wandcommode van babywoods
De wandcommode is inklapbaar, dus na het verschonen klap je hem weer in. Zo creëer je weer ruimte in een (kleine) babykamer of woonkamer. Als ik dit eerder had geweten! Wij hebben nu een zelf getimmerde commode gemaakt in de keuken, ik merk dat dit toch snel als verlengde van de eettafel gebruikt wordt. Sta je dan met een baby in je handen en geen plek om hem neer te leggen! Daarom lijkt een wandcommode van Babywoods mij ideaal.
Een uniek design, gemaakt door mensen met een beperking en een commode die ruimte bespaart in je huis.
Met de inklapbare wandcommode van babywoods wordt een luier verschonen een feestje!
En geen ruzie maken wie de poepluier mag gaan verschonen he?

Dit blog is in samenwerking geschreven met Babywoods en luieraanbiedingen.
Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact met mij op.
Liefs Lisanne

Reactie plaatsen
Reacties