Op zoek naar een gepersonaliseerde poster? Maak kennis met Becca’s studio

Gepubliceerd op 3 juni 2021 om 06:42

Wauw schreef ik laatst nog een blog over de leukste kraamcadeautjes die je kunt personaliseren, word ik nu even gewezen op Becca’s studio. Becca’s studio is een website waar je allerlei posters kunt bestellen en laten maken. Tijd dat jullie kennismaken met Rebecca.

 

Rebecca, de eigenaresse van Becca’s Studio, heeft een passie voor het ontwerpen en wil dit graag delen met andere mensen. Wist je dat het super leuk is om een poster als cadeau te geven aan je vriendin, je moeder of je oma? Naast de standaard posters die continue worden aangevuld heeft Rebecca de focus juist op de gepersonaliseerde postersRebecca verkoopt herinneringen!

 

Rebecca verkoopt posters voor elke ruimte in het huis. Vele zijn ook geschikt voor op kantoor of andere bedrijfsruimtes zoals bijvoorbeeld een restaurant. De gepersonaliseerde posters zijn er in vele ontwerpen en aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. De sterrenhemel posters met eigen tekst, geboorteposters voor pasgeboren baby’s, portretposters, trouwposters en nog vele andere ontwerpen.

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een sterrenposter? Een geboorte van een kindje, is zo bijzonder en zo mooi. Deze poster laat de sterrenstand op het moment van de geboorte zien. Je kan deze zelf personaliseren met de naam, datum of eigen tekst. Uiteraard worden de geboortegegevens ook geplaatst. Hoe gaaf is het om deze sterrenposter te hebben hangen aan de muur in de babykamer?

 

Je kunt bij de posters zelf het lettertype bepalen en een persoonlijke tekst toevoegen. Dit maakt iedere poster uniek en daarom is het een super leuk idee om dit als gepersonaliseerd cadeau te geven of te krijgen. Een poster is er voor iedere gelegenheid denk bijvoorbeeld aan een trouwerij of een geboorte. Waarbij je de datum op een poster kunt laten zetten.

 

Portretposters:

Ben je op zoek naar een cadeau voor je vriendin en heb je geen inspiratie. Ben je niet zo van het heelal of van de sterrenbeelden? Kijk dan eens naar deze  Portret posters 

Een groepje vriendinnen, of jullie elkaar nou vaak zien of niet, jullie zijn er altijd voor elkaar. Steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. Lekker samen stappen of bij elkaar op bezoek voor een gezellig diner. Deze herinneringen zijn onvervangbaar en heel veel waard.

Als je echt iets origineels wilt geven aan een vriendin uit de groep is een portretposter een uniek cadeau. Je kunt van alles aanvullen en toepassen en zelf uitkiezen, zoals haarkleur (en lengte) en kleding. Ik heb nog nooit zoiets leuks gezien of gekregen. Dit maakt een cadeau voor je vriendin erg persoonlijk en uniek, je laat je namen er ook nog onderzetten. En let op er kunnen wel meerdere personen op een poster! Zelf een wijntje in de hand is mogelijk. De namen kun je in een eigen gekozen lettertype doen.

 

Naast dat het leuk is om cadeau te geven of te krijgen maakt Rebecca ook gedenkposters om juist een dierbare te blijven gedenken. Dit kan zowel als sterrenposter als portretposter. Mocht je nog iets zoeken om iemand te gedenken, neem dan ook een kijkje op de website van Rebecca.

 

Rebecca's webwinkel wordt beoordeeld met een 9,7

           en heeft het webwinkel keurmerk.

foto: eigen beheer rebecca.

Wauw, ik ben onder de indruk en kan niet wachten om een poster te bestellen.

Voor wie wil jij graag een poster bestellen? Waar wacht je nog op?

 

 

Deze blog is in opdracht geschreven van Becca's studio. Wil jij ook weten of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan even contact op met mij.

 

 

Liefs Lisanne

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.