Wat geef je een (derde) baby cadeau voor de eerste verjaardag?

Gepubliceerd op 29 mei 2021 om 07:39

Ik vind het zelf altijd lastig wat je cadeau kan doen en kan vragen voor een baby die één jaar wordt. Helemaal als deze baby al grotere broers en of zussen heeft. Vaak zie je al dat er veel speelgoed is, alle praktische dingen (bordjes, bestek en pyjama’s) zijn al in huis en ook kleding wordt bij een tweede of een derde baby weer gebruikt. Maar wat zijn dan wel nuttige cadeaus voor een baby die niet nummer één is? Deze cadeaus zijn ook handig voor een baby die wel nummer één is hoor ;) Ik maakte een lijstje met cadeaus voor baby's van 1 jaar.

cadeau baby 1 jaar

Natuurlijk afhankelijk wat je bij de geboorte hebt gevraagd of hebt gekregen, ik schreef al eens een blog over de leukste kraamcadeaus om te vragen of te krijgen.

 

Dit zijn mijn 6 baby’s favoriete cadeaus voor de eerste verjaardag:

Badspeelgoed: Zelf vind ik badspeelgoed altijd handig om te geven of te krijgen. Badspeelgoed wordt in het verloop van tijd namelijk viezig, zwarte randjes en bacteriën hopen zich op. Dus nieuw fris badspeelgoed is altijd een goed cadeau. Kan het oude weg en heeft baby nummer drie of vier 😉 eigen badspeelgoed.

Boekjes: Ik zie dat bij ons alle baby boekjes waar ook geluidjes en lampjes in hebben gezeten stuk zijn gegaan door het verloop van tijd. Nieuwe boekjes met drukknopjes en dierengeluiden zijn daarom erg leuk om je baby cadeau te doen voor zijn eerste verjaardag. Zeker omdat de papieren boekjes van broer en of zus nog niet handig zijn voor een baby.

Wobbelboard: Een cadeau waar je niet meteen aan denkt wanneer een kindje één wordt is misschien het wobbelboard. Wij hebben een wobbelboard voor de grote kinderen thuis, maar ik merk dat de baby dit ook al erg leuk vindt. Hij kan er overheen kruipen, Op slaan, een balletje in laten rollen. Als de kinderen er een glijbaantje van hebben gemaakt kan de baby er ook van af glijden en ook kan hij er onder door kruipen. Leg er een doek overheen en je baby heeft gegarandeerd een paar uur plezier.. Daarom is een wobbelboard geschikt als cadeau voor je dreumes.

Wacht, word je alweer één? mijn persoonlijk verhaal van mijn derde baby die één wordt. 

 

cadeautips eerste verjaardag
wobbelboard kind van 1?

Stoeltje voor de tv: Mijn oudste heeft voor z’n eerste verjaardag een stoeltje gekregen voor bij de tv. Hij is inmiddels bijna zes jaar en hij gebruikt hem nog. Een erg nuttig cadeau voor een baby die één wordt. Bij ons staan meerdere stoeltjes voor de tv en het lijkt superschattig als ze met elkaar zo voor de tv zitten.

 

Loopfiets: Een loopfiets is goed voor de motoriek van een kindje en de eerste fase van het leren fietsen. Zodra je kindje gaat lopen, wat altijd tussen de 10 en 18 maanden gebeurd, kan het ook oefenen met een loopfiets. Daarom is een loopfiets een goed cadeau voor een baby die één jaar wordt. Bij een tweede of derde kindjes is er vaak al een loopfiets in huis, maar het kan zijn dat deze veelvuldig is gebruikt en af is. Of dat het oudere kindje ook nog z’n loopfiets gebruikt. Dan is een nieuwe loopfiets een goed cadeau. Er is toch niets leukers dan achter elkaar aan rennen op een loopfiets?

Lees ook: Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een (nieuwe) fiets voor mijn kind?

 

Top 6 verjaardagscadeaus voor baby's. 

 

Ballenbak: Zelf kozen wij voor baby nummer drie voor een ballenbak! Onze baby is gek op ballen en speelt het liefst de hele dag met ballen. Aangezien bij bovenstaande allemaal al in huis hebben of aan vrienden hebben gevraagd kozen wij voor iets groots, iets bijzonders en iets wat wij nog niet in huis hadden. Een ballenbak kun je kopen via www.ballenbakje.nl natuurlijk kun je zo ook via de goedkopere sites bestellen die ons allen bekend zijn. Maar je bent dan niet zeker van de kwaliteit en of het veilig is. De ballenbakken van ballenbakje.nl zijn gemaakt van zacht antiallergisch schuim. De ballen beschikken over een CE certificaat, zijn mooi glanzend, flexibel en niet giftig. Dus veilig in gebruik. Daarom kan je kind veilig spelen met de ballenbak van ballenbakje.nl . De hoes kan in de wasmachine, zodat je altijd een schone ballenbak hebt. Hoef je alleen nog maar een ballenbak te kiezen die bij jouw interieur past. Want de keuze is reuze! Ook hebben zij speelmatten en speelsets voor de echte klim- en klauterkinderen. Maak van je woonkamer een speelparadijs!

 

cadeautip baby 1 jaar

 

Wat gaf jij je kind op zijn eerste verjaardag?

 

 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

Dit blog is in samenwerking geschreven met Ballenbakje.nl  Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact  met mij op.

 

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.