Mijn top 5 cadeautips voor Vaderdag

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 06:30

Laat ik beginnen dat ik een voorstander ben voor zelfgemaakte cadeautjes van de kinderen en vind ik als die bijzondere dagen altijd behoorlijk opgeblazen. Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, de dag van.. noem maar op. Anno 2022 lijkt het alsof we overal een dag voor hebben.

Maar mocht je de papa van jouw kinderen of jouw eigen vader nu eens willen verwennen? Ik maakte een top 5 van cadeautjes voor papa.

vaderdagcadeaus. Cadeaus voor mannen

Het idee van Vaderdag

Ik snap het concept wel, een dag stil staan bij je geliefde of je gewaardeerde werknemers en waarschijnlijk als je er geen dag van maakt dan sta je er niet vaak genoeg bij stil. Dit is ook waar Vaderdag voor mij voor staat. Op die dag besef ik me eigenlijk weer hoe goed ik het getroffen heb dat deze man, de vader van mijn kinderen is. En oké, ik ga overstag ik mag hem best een keer verwennen en vertellen dat ik blij met hem ben. Maar wat koop je nu eigenlijk voor mannen?

 

Cadeautjes voor mannen:

Maar wat koop je dan voor een man? Wat zijn leuke cadeautjes voor mannen? Naast sokken, onderbroeken, chocolade en after shave die op elk 5 december lijstje voorbij komen, maakte ik een top 5 met cadeautjes voor mannen. Leuk voor Vaderdag of een verjaardag!

 

 • Gepersonaliseerde fles wijn, bier of whisky
  Ik vind iets persoonlijks altijd wel een goed idee. Ik heb de vader van mijn kinderen wel eens verwend met een gepersonaliseerde fles bier. Je kunt kiezen uit wijn, bier of Whisky (afhankelijk van papa’s voorkeur) en de omslag van de fles kun je bedrukken met je eigen tekst of foto. Je kiest een eigen foto of tekst! Te leuk toch?  Wil jij jouw vader of geliefde verrassen met een gepersonaliseerde fels? Ik liet hem ontwerpen op: makeyourownspirit.nl

 

Klik hier voor gepersonaliseerde posters.

 

 • Barbecue set
  Vorige jaar zou ik een nieuwe barbecue kopen op de verjaardag van mijn man. Hoewel ik toch de kok in huis ben en altijd kook. Is hij traditioneel misschien de barbecue man. Toen zag ik een professioneel setje voor bij de BBQ voorbij komen in een leuk tasje met een persoonlijke tekst erop. Ik koos voor Chef Papa. In het tasje zat een spatel, een vork en een knijper (noem je dat ding een knijper?) erg handig voor bij het barbecueën en zo kan deze papa nog professioneler de barbecueman spelen. Erg nuttig Vaderdagcadeau voor echte mannen!

 

 

 • Boek
  Hoewel je misschien in eerste instantie niet snel aan een boek denkt, is het wel een leuk Vaderdagcadeau. Misschien is je man geen lezer maar wel een tuinman? Koop dan eens een boek over de tuin, het onderhouden van een vijver of het snoeien van bomen. Geen lezer en geen tuinman? Dan heeft je man vast andere interesses er zijn ook leuke boeken over voetballer en wielrenners geschreven of over geld, beleggen en investeren. Eigenlijk is er altijd wel een boek voor een man bij en hierdoor is een boek een goed Vaderdagcadeau.
BoekenBoeken
 • Praktische spullen zoals gereedschap
  Uiteraard vind ik dat cadeaus altijd praktisch moeten zijn. Dus als je echt iets voor Vaderdag wil kopen koop dat iets waar hij iets aan heeft (in het gunstige geval jij ook). Bijvoorbeeld een nieuwe hark of een boor. Als je iets kleiner wilt denk dan aan een bieropener of een kurkentrekker. Altijd handig en hier heb je altijd te weinig van. Tenminste flesopeners bedoel ik dan, 5 boren is wat overdreven. 

 

 • Liefdevolle herinnering aan de muur
  Misschien nog wel het leukste cadeau (ook voor jezelf) is een mooie foto van jullie gezin voor aan de muur. Een persoonlijk Vaderdagcadeau waar je ook zelf nog wat aan hebt. Een liefdevolle herinnering aan de muur. Zelf bestelde ik al eens een muurcirkel (niet voor Vaderdag), die hangt nu te pronken in onze woonkamer. Leuk toch? Ik liet deze ontwerpen op: Fotocadeau.nl 

  Maar weet je dat je ook veel meer praktische dingen kunt laten personaliseren? Bijvoorbeeld deze: glasplaat voor achter het fornuis van fotocadeau

   

   * Gebruik kortingscode VD40 en ontvang direct 40% VADERDAGKORTING 

spatscherm van fotocadeau. Cadeau voor mannen

Glasplaat achter het fornuis

Zelf hebben wij een glasplaat achter het fornuis, super handig. Je herkent het vast wel: je bent aan het koken en je hebt de pan iets te vol gedaan. Of je bent iets aan het bakken in olie. Spetters of sausvlekken op de muur! Heb jij hier ook zo’n last van? Bij Fotocadeau.nl hebben ze dé oplossing voor jou! Hier kun je nu een handige spatwand voor je keuken kopen. En dat niet alleen. Je kunt de spatplaat voor je keuken ook nog eens helemaal personaliseren naar jouw smaak, door er een foto op te laten drukken! Hierdoor heb je behalve een handige glasplaat achter je fornuis ook nog eens een mooie foto aan de muur van je keuken. Dat is dus twee functies in één product!

 

Wil jij je keuken nog verder op pimpen? Hier personaliseer je ook inductie matjes! 

Lees hier ook mijn top 5 Moederdag cadeau ideeën!

 

En wat ga jij kopen voor Vaderdag? Of laat je het alleen bij de knutsels van je kinderen? Die nog het meest waard zijn van allemaal!!

 

 

 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.