Back to school: Dit heb je nodig!

Gepubliceerd op 28 augustus 2021 om 22:56

Voordat je het weet zit de zomervakantie er weer op en beginnen de scholen weer. Vroeger vond ik het altijd zo dom dat er overal van die vlaggen hingen met: de scholen zijn weer begonnen! Maar nu snap ik het wel, als je geen kinderen hebt in het basisonderwijs dan heb je geen idee wanneer de scholen weer zijn begonnen. Ineens zijn de fietspaden weer vol met scholieren onderweg naar school of met haastende en gestreste moeders die hun kroost op tijd in de schoolbanken proberen te krijgen;  HELP ik ben een schoolpleinmoeder.

Wennen aan het ritme van school

Ik ben ook zo’n gestreste moeder die even weer in het ritme van school moet komen. Met het starten van school is het ook nodig tijd om de kledingkasten weer op orde te maken! Het is bijna september en dat betekent dat de herfst er weer aan komt. Nieuwe kleding is nodig om het koelere weer tegen te gaan. Gelukkig werkt online shoppen verslavend en ben ik begonnen met het aanschaffen van een nieuwe garderobe voor de kinderen (en ook voor mezelf).

 

Wat is verder nog meer belangrijk bij aanvang van het nieuwe schooljaar?

Een winterjas:
Naast het hebben van lekkere herfstkleding is dit het seizoen van de winterjassen! Tijd om op zoek te gaan naar een goede, water en winddichte winterjas. Op de basisschool spelen ze veel buiten dus een warme jas mag niet ontbreken. Ook tieners op de middelbare moeten vaak door weer en wind. Dus een kwalitatief goede jas is altijd een goede investering.

 

Een nieuwe rugzak!
Kijk even of de rugtas van vorig jaar nog geschikt is. Past het nog bij de leeftijd van het kind, is het nog heel? Werkt de rits nog goed? En zit er niet toevallig een verschimmelde banaan in?
Karin schreef al eens een blog over De leukste schooltassen voor kinderen op de basisschool

 

Etui en andere schoolbenodigdheden;
Mijn oudste start dit jaar in groep drie en heeft een eigen etui nodig. Wij schaften er één aan. Check even of jouw kind dit ook nodig heeft. Of misschien wel een nieuwe beker of broodtrommel?

Schoenen.
Iets wat typisch weer bij elk seizoen hoort zijn nieuwe schoenen. De slippers en sandalen kunnen in de kast en vanwege het groeien van de voeten van de kinderen moet ik op zoek naar nieuwe schoenen voor de kinderen. Zijn jullie al bekend met de kinderschoenen van Krisman en Westeneng?  Zij hebben allerlei merken zoals: Durea, Footnotes, Hartjes, Xsensible, Twins kinderschoenen, Mephisto, Trackstyle, Piedro. Het mooie is dat zij gericht zijn op zowel smalle-kinderschoenen als brede-kinderschoenen. Dus voor ieder kindje is er iets dat past!  Je kunt online bestellen of de winkel in Zwolle of Kootwijkerbroek bezoeken.

Krisman en Westeneng heeft niet alleen kinderschoenen maar ook en groot assortiment voor mannen en vrouwen! Dus ook om jezelf voor te bereiden op de herfst ;)

 

Tip: 1 oktober komt er weer kinderbijslag binnen!

10 tips om het ‘back to school’ minder pijnlijk te maken 

meisjesschoen
jongensschoen

Back to school

Kortom back to school. Even schakelen en vooral even shoppen zodat de kinderen er weer tip top uitzien. Gaat jouw kindje starten op  de basisschool?  Kijk dan even wat je naast goede kleding, spullen en schoenen van Krisman en Westeneng nog meer kunt doen om je kind voor te bereiden op basisschool.

Gaat jouw kindje naar de middelbare school? Voorbereiden op de middelbare school. Dit is wat je kunt doen.

 

Tip: Kijk even of de fiets het nog doet en de banden opgepompt zijn, scheelt een hoop stress op zo'n eerste school dag. 

 

Ben jij alweer klaar voor: Back to school? Of geniet je nog even van de vakantie?

 

 

Dit blog is in samenwerking geschreven met Krisman en Westenerng Schoenen.

Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan doen? Neem dan contact met me op. 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

 

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.