De leukste gepersonaliseerde cadeautjes op een rij

Gepubliceerd op 24 oktober 2021 om 11:14

Soms kom je van die pareltjes tegen waar ik dan even over moet schrijven. In mijn omgeving zijn er nogal veel zwangere dames, baby’s en kinderen. Hierdoor zijn er veel verjaardagen, geboortes of andere feestjes. Erg leuk allemaal en natuurlijk ben ik van de partij. Maar het lastige hieraan vind ik altijd: wat koop je als cadeau?

 

Ik ben zelf voorstander van gepersonaliseerde cadeautjes. Lees hier mijn: top 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus.

cadeautjes

Waarom gepersonaliseerde cadeaus?
Tegenwoordig is het steeds leuker om een origineel (kraam)cadeau te geven. Een origineel cadeau betekent een cadeau met een persoonlijk bericht of een kraamcadeau met naam.  Zo geef je een cadeau wat niemand meer vergeet.  Bij het personaliseren van een cadeau hoef je niet alleen te denken aan kraamcadeaus. Eigenlijk kun je iedereen een gepersonaliseerd cadeau geven. Met een reden of zomaar spontaan. Een gepersonaliseerd cadeau heeft meer waarde en wordt sneller onthouden.

 

Wat kan ik allemaal laten personaliseren?
Je kunt kraamcadeaus laten personaliseren. Heb je nog geen idee of het een meisje of jongen wordt? Kies voor een neutrale kleur of speelgoed wat leuk is voor zowel meisjes als jongens. Een kraamcadeau persoonlijk en origineel maken doe je door een persoonlijk bericht mee te geven. Denk hierbij aan het borduren van de naam of een leuke tekst.

Denk aan: knuffels, houten speelgoed, boekjes, kussentjes of een spaarpot!

gepersonaliseerde spaarpot kinderen
gepersonaliseerd speelgoed met naam

Wist je dat niet alleen kraamcadeaus kunt laten personaliseren? Maar ook een cadeau voor papa, mama, opa of oma? Dus ben je nog op zoek naar een cadeautip voor Vaderdag of moederdag? Laat dan een cadeau personaliseren. Je kunt iets praktisch geven met een persoonlijk randje door het toevoegen van een naam of een boodschap. Denk ook eens aan thema gebonden cadeaus bijv voor bruiloften, sinterklaasfeest of juffenbedankjes voor op school. Dit kun je ook makkelijke personaliseren. Zo geef je een onvergetelijk cadeau.

 

Je kunt het zo gek niet bedenken of er kan een naam of een boodschap gedrukt worden op voorwerpen, denk maar eens aan; Emmers, douchegels, bieropeners, rolmaten, sleutelhangers, ijskrabbers en tassen. Ik zei toch, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedereen dus wel iets dat past! Een rolmaat voor de handige papa is gewoon leuker met een naam of een persoonlijke tekst.

 

Een gepersonaliseerd cadeau heeft een unieke meerwaarde.

gepersonaliseerde emmer; vaderdagcadeau
gepersonaliseerde fles wijn: Cadeau voor papa

Waar bestel ik een gepersonaliseerd cadeau?
Bij Bella Kids  ben je aan het juiste adres. In het ruime assortiment is er keuze voor iedereen die op zoek is naar een kraamcadeau of een ander gepersonaliseerd cadeau. 

 

Is het maken van een gepersonaliseerd cadeau moeilijk?
Nee, je kunt uit de verschillende producten kiezen wat je wilt en in het bestelproces kun je in het opmerkingenveld aangeven welke naam of tekst jij op het cadeau wilt hebben. Super simpel. Omdat de (naam)stickers speciaal gemaakt worden kan het enkele dagen duren voordat je pakketje verzonden wordt. Je kunt online betalen. Kind kan de was doen!

 

Mocht je toch nog opzoek zijn naar iets anders? Kijk dan eens bij deze gepersonaliseerde posters.

 

Ben jij al bekend in het bestellen van gepersonaliseerde cadeaus? Leuk toch? Aan wie ga jij iets geven?

 

Dit blog is in samenwerking geschreven met bellakids. Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact  met mij op.

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.