Dit is hoe je een winterbarbecue organiseert!

Gepubliceerd op 30 oktober 2021 om 06:21

Nederland is zich steeds meer aan het ontwikkelen tot een echt barbecueland. Werd de barbecue vroeger pas ontstoken zodra het warme weer doorbrak, tegenwoordig wordt er het hele jaar door fanatiek gebarbecued. Het is voor velen een verregaande hobby geworden die verder reikt dan alleen een volle buik.

 

Wat is een winterbarbecue?
Een winterbarbecue is dé manier om je familie en vrienden te verrassen met een op-en-top winters feestje. Er zijn echter wel wat regels om gezellig te maken.
Zie hier: recepten voor een gezellige winterbarbecue

 

Hou je gasten en het eten lekker warm

Een winterbarbecue is genieten van heerlijk eten in de (frisse) buitenlucht. Vuurmanden plaatsen in je tuin en terrasverwarming: absoluut een goed idee op een koude winterdag. Bereid je gasten voor op een buitenactiviteit: jassen, mutsen en handschoenen zijn warm aanbevolen. Om het eten langer warm te houden, kan je de borden voorverwarmen in de oven.

winter. Pompoenen en lampjes buiten.

Zorg voor sfeer
Maak je tuin en terras extra gezellig. Creëer sfeer met verlichting: lampionnen, fakkels, kaarsen, vuurmanden. Vergeet de fleecedekentjes niet.

 

Zorg voor voldoende verlichting

Tijdens de winter is het snel donker. Voldoende licht is belangrijk als je barbecuet. Je moet goed kunnen zien of de producten gaar zijn. Zet daarom de tuinverlichting aan of plaats een lamp naast de barbecue.

 

Zet de barbecue uit de wind

Koude wind op het barbecuetoestel vertraagt de bereidingen. Hou er rekening mee dat barbecueën in de winter langer duurt dan in de zomer. Een barbecue met deksel is ideaal.

 

Heb een Plan B

Wat als het nu echt té koud is of gaat het hard regenen? Voorzie sowieso een partytent. Zo kan je buiten blijven en voelt het al wat aangenamer aan. Je kunt er ook voor kiezen om in een schuur of in het huis te gaan zitten eten.

pompoenen en kaarsjes buiten

Waarom is een winterbarbecue zo leuk?
Een winterbarbecue is leuk omdat het anders is dan in de zomer. Het is nieuw en vanwege de verlichting en extra versiering brengt het iets gezelligs met zich mee. Denk ook eens aan typische winterdranken zoals glühwein en warme chocolademelk (met of zonder rum). Met zijn allen in de kou rond een lekker warm vuurtje is namelijk nóg leuker dan gewoon barbecueën

 

Lees ook: 10x wat ik zo leuk vind aan de herfst!

 

Hoe kom ik aan vers vlees voor de winterbarbecue?
Bij een serieuze hobby horen serieuze producten! Daarom biedt Bollensteak kwaliteitsvlees aan voor de echte fijnproevers die geen genoegen nemen met het vleesassortiment van de plaatselijke supermarkt. Het barbecuevlees assortiment van Bollensteak biedt voor ieder wat wils: van heerlijke burgers van uitzonderlijke rassen tot hele rib roasts voor de echte fanaten!

Bollensteak
Bollensteak heeft niet alleen een assortiment voor bbq pakket.Bollensteak is onderdeel van Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst BV. Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst is een familiebedrijf. Eigenaar Paul van der Holst heeft het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Na jaren lang in dienst te zijn bij familie en andere slagerijen besloot Paul van der Holst dat hij voor zichzelf wilde beginnen. Samen doen zij hun uiterste best om het succes van deze ondernemingen door te zetten bij Bollensteak, en u een uitzonderlijk stukje vlees te bezorgen.


Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Iberico Varkenshaas of een vers stukje rundvlees, lamsvlees, kip, of kalfsvlees. Zelf een stukje wild wordt vers aan huis geleverd. Keurig en met precieze gesorteerd en vers aan huis geleverd. Heerlijk en eerlijke producten. Ideaal voor jouw winterbbq!

logo bollensteak

Zoek nu zelf jouw vleespakket uit en begin vandaag nog met jouw winterbarbecue! Bij een winterbbq hoort een heerlijk stukje vers vlees! Laat je verrassen door de kwaliteit van bollensteak. Succes gegarandeerd op jouw winterbarbecue.

 

Lijkt het jou wat om een winterbarbecue te houden?

 

 

In dit blog zitten affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

Dit blog is in samenwerking geschreven met bollensteak. Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact  met mij op.

 

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.