Nooit meer een stinkende luieremmer. Dit is hoe!

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 06:25

Als ik iets toch walgelijk vind is het de geur die uit een luieremmer komt. Ik heb een hele tijd geen luieremmer gebruikt, maar een baby gebruik nou eenmaal best wat luiers. Aangezien deze moeder soms wat lui is, worden de gebruikte luiers in een hoek van de kamer gegooid. Zeg nou zelf dat is geen gezicht. Dus hop onze mooie Nijntje luieremmer met losse deksel er maar weer bij. Zo kun je snel en gemakkelijk je luiers opruimen, zijn ze niet zichtbaar en hoef jij je er niet aan te storen. Misschien belangrijker nog: je hoeft niet iedere dag die luiers weg te gooien. Wist jij dat er ook luieremmers met afsluitbare deksels zijn? Maar toch heb ik vaak een stinkende luieremmer en daar wil ik graag vanaf. In dit blog neem ik je mee in het antwoord: Hoe kom ik van mijn stank in de luieremmer af?

 

lees ook: Is deze poepluier voor jou of voor mij?

nooit meer een stinkende luieremmer

Wat is een luieremmer?

Eigenlijk is het niets meer en niets minder dan een emmer die speciaal bedoeld is voor luiers. Het zijn niet zomaar prullenbakken, ze zijn bedacht voor luiers. Er bestaan hoofdzakelijk twee luieremmers. De luieremmer met een deksel erop en de afsluitbare luieremmers.

 

Maar die stank uit een luieremmer met losse deksel!

Helaas werkt dit trucje maar voor een paar dagen want een luieremmer gaat snel stinken en die lucht! Daar wordt je niet vrolijk van; sterker nog ik ga over mijn nek. iedere keer wanneer je de deksel optilt komt er een geur uit je luieremmer. Hoe kom je nou van die geur uit je luieremmer af?

Blijkbaar heb ik nog een ouderwetse luieremmer voor mijn baby. Want inmiddels werd ik gewezen op deze luieremmers. ‘De revolutionaire oplossing voor het bereiken van een schoon, veilig, geurbestendig en bacterievrij omgeving voor pasgeboren baby’s’

 

De meest geavanceerde oplossing voor het weggooien van luiers. Geen stinkende luieremmer meer!

Deze luieremmers met afsluitbare deksel zijn de enige luieremmers in Nederland die vrijwel geurloos zijn. Met een dubbele ingebouwde klep, een carbon filter en luierzakken die geen geuren doorlaten ben je voorgoed af van nare geurtjes! Wie wil dat nou niet? En vooral? Waarom wist ik dit niet eerder!

Een luieremmer die dus geen geurtjes doorlaat, met navul zakken en een een schone filter als het nodig is. Een stuk hygiënischer en gewoon veel frisser in je mooie babykamer. Tot een dag of 5 heb je geen last van nare geurtjes. Even de zak verwisselen en klaar. Super handig zo'n luieremmer.

De stank van de luiers trekt niet meer in de luieremmer.

wasbare luier

Wasbare luiers kunnen ook een stinkende luieremmer voorkomen

Het idee alleen al. Je luiers wassen in plaats van weggooien. Gedoe. Toch? Of misschien wel niet. Dit blog geeft je antwoord op al je vragen over wasbare luiers, wasbare zwemluiers, over hoeveel je er nodig hebt én van alles en nog wat. Twijfel jij over het starten met wasbare luiers? Wasbare luiers; dat is toch gedoe?

 

Snel zindelijk worden

Voor mij is het nu te laat om over te stappen op een luieremmer die geen geur verspreid. Mijn jongste is nu 1,5 jaar en inmiddels kan ik beginnen aan een zindelijkheidstraining voor mijn dreumes. Maar wat had ik graag een luieremmer met een afsluitende deksel gehad.

 

Heb jij net als ik een luieremmer met een klep en heb je het idee dat je die vieze lucht niet meer uit de luieremmer krijgt? Lees dit blog over luieremmer schoonmaken: tips! Waarin onder andere wordt beschreven dat je soda moet gebruiken voor het reinigen van jouw luieremmer.

 

Mocht jij nog een pasgeboren kindje hebben of moet jij nog bevallen dan zou ik je aanraden om een luieremmer met dichte deksel te bestellen om zo jezelf te behoeden voor die vieze stank uit luieremmers, zoals bij mij!

 

Ben jij bekend met die vieze luchtjes? Heb jij nog een schoonmaaktip?

 

Dit blog is in samenwerking geschreven met luieremmer.nl.

Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact  met mij op.

 

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.