Dit zijn de leukste Black Friday deals 2021!

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 12:45

Omdat iedereen van shoppen met korting houdt! 

 

Wat is Black Friday?

Hoewel de meeste mensen wel op de hoogte zullen zijn met betrekking tot Black Friday, is het wellicht verstandig om toch eerst even stil te staan bij wat Black Friday nu precies is. Voordat je op Black Friday gaat shoppen is het namelijk wel zo handig om het één en ander te weten over de achtergrond van deze bijzondere dag Novemberdag. Black Friday komt uit Amerika en is ontstaan na Thanksgiving. Tijdens Thanksgiving blijven de meeste Amerikanen thuis om samen met vrienden gezellig te eten en te drinken. De dag na Thanksgiving is er de behoefte om er even tussenuit te gaan en wat is er nu leuker dan samen te gaan shoppen? Na verloop van tijd is dat winkelen uitgegroeid tot een traditie in Amerika en uiteraard gingen ook de winkeliers en ondernemers erop inspelen. Dat uitte zich voornamelijk in extreem hoge 'Black Friday' korting en 'Black Friday' aanbiedingen die je eigenlijk niet naast je neer kunt leggen. Alle soorten winkels en bedrijven laten hun prijzen kelderen waardoor het zonder twijfel de meest geschikte dag is om je slag te slaan. Het is in Amerika zelfs zo ontzettend gegroeid dat het merendeel van de staten Black Friday als een officiële vrije dag heeft erkend.  Vooral zodat iedereen naar de winkelcentra kan om te profiteren van de geweldige Black Friday aanbiedingen die daar te vinden zijn. Want vergis je niet! Een dag later zijn de prijzen gewoon weer terug op het oude niveau en je gaat het echt niet zo snel meer zo goedkoop vinden als op de dag na Thanksgiving.

De maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd. Cyber Monday staat in het teken van korting op elektronische apparatuur. Cyber Monday is nog niet helemaal naar Nederland overgewaaid en is veel minder bekend dan Black Friday. 

Black Friday deals

Oorsprong van Black Friday:
Black Friday barst ook dit jaar weer massaal los in Nederland, in 2021 valt Black Friday op vrijdag 26 november. De van oorsprong Amerikaanse traditie is inmiddels helemaal thuis in Nederland. In Amerika valt Black Friday altijd op de dag na Thanksgiving Day. Voor Amerikanen hét moment om inkopen voor de december maand te doen. Sinds enkele jaren is de koop gekte van Black Friday overgewaaid naar Nederland. Black Friday is altijd op de vierde vrijdag in November. Er zijn mensen die beweren dat de term Black Friday al veel langer bestaat. Dit heeft te maken met dat veel winkeliers in die week voor het eerst winst maken. Ze schakelen van rode cijfers om naar zwarte en vandaar de naamgeving Black Friday. 

 

Deze winkels zijn aangesloten bij Black Friday:
Webwinkels als Bol.com, MediaMarkt, Wehkamp en Coolblue spelen hier slim op in met hoge kortingen en gratis producten. Ook buitenlandse webshops spelen hier op in. Zo heeft Nike bijvoorbeeld speciale acties voor Nederland. Tot slot zijn er ook vele webshops van winkels als Intertoys, VTWonen, Hema, Blokker en BCC ook zeer actief tijdens Black Friday! Uiteraard zijn er nog veel meer webwinkels aangesloten!

 

Lees ook: Werkt online shoppen verslavend? 

 

Persoonlijke Black Friday favorieten:

Hierbij een lijstje met mijn persoonlijke shop favorieten voor Black Friday..

Black Friday voor alle Rituals fans: Rituals Black Friday 2021 | 

Dyson Black Friday aanbiedingen 2021 voor alle Dyson fans! ook met een schoonmaker in huis ben ik fan van de dyson.

Natuurlijk voor alle mama's onder ons: Prénatal - De babywinkel met alles voor jou en je kindje 

Ik ben groot fan van z8 kleding en op dit moment is er een SUPERSALE gaande: SUPERSALE | Z8

Zelf shop ik veel online bij  ZALANDO waar nu ook hoge kortingen te vinden zijn. Tijd om je garderobe aan te vullen. 

 

Als liefhebber van Catan kon ik het niet laten om onderstaand spel te kopen voor mijn zoon:

Maar ook alle andere varianten van Catan zijn nu hoog in de korting, denk ook eens aan een uitbreidingsset!

Natuurlijk heb je nooit genoeg voor je kind of je baby. Wat dacht je van luiers? Shampoos? Nieuwe stoelhoes of nieuwe kleren voor je baby?

Omdat iedere vaatwasser steeds nieuwe tabletten nodig heeft! Inslaan nu.. 

Toch heb ik zelf altijd het idee dat de meeste korting zit op elektronica. Daarom een link naar de elektronica pagina van Bol. Zit er iets voor je bij?

Door de bomen het bos
Soms zie ik door de bomen het bos niet meer met zoveel aanbiedingen op Black Friday. Ik heb ook meer het idee dat het Black Week is omdat de meeste webshops vanaf vandaag al beginnen met de kortingen en dit dus bijna een week vol houden.

 

Ik hou het bij Catan Junior. en jij? Wat ga jij shoppen met Black Friday? Laat het me weten.

 

 

Dit blog is niet in samenwerking geschreven meer gebaseerd op persoonlijke favorieten wel zijn er in dit blog affiliatie links verwerkt, dat betekent dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via mijn link.

Voor jou is het product niet duurder, van de opbrengsten onderhoud ik mijn website! Dus alvast bedankt.

 

 

Liefs Lisanne 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.