Glamping Nederland, dé trend voor de zomer 2022!

Gepubliceerd op 25 januari 2022 om 12:29

Helaas worden we in Nederland nog steeds geteisterd door Corona. In de winter vraagt iedereen zich alweer af: Gaan we nog op zomervakantie dit jaar? En niet onbelangrijk rijst meteen de vraag: Waar gaan we dan naar toe? Hoewel na weer een coronajaar de behoefte aan mijn droomvakantie naar Ibiza nog steeds speelt, merk ik ook dat mijn gezin toe is aan een vakantie.

Wij vinden de regels om naar het buitenland te gaan nog te ingewikkeld met drie jonge kinderen. Laat je je kinderen wel of niet vaccineren en wat zijn de garanties voor als je positief test en moet je in quarantaine of niet. Om het zekere voor het onzekere te nemen oriënteren wij ons op een vakantie in Nederland.

Glamping Nederland ; Limburg

Met je kinderen op vakantie in Nederland
Wij besloten daarom om ons te oriënteren op een gezinsvakantie in Nederland. In Nederland zijn zoveel mooie plekken die we eigenlijk nog niet goed kennen. Omdat wij zelf in het noorden van het land wonen, is iedere reis naar een vakantiebestemming al een genot. Als je lang met kinderen in de auto moet reizen heb ik de beste reistips voor je beschreven: reizen met kinderen in de auto. Dit zijn dé beste tips.

 

Nederland heeft de mooiste plekken; wat dacht je van een vakantie aan het strand? De mooie natuur van de Veluwe of kies je toch voor het ruige landschap van Limburg

 

Kindervakantie in Limburg
Omdat Limburg qua natuur alles biedt; zowel heuvels als heide. Heb ik mijn oog laten vallen op een vakantiepark in Limburg. Dit vakantiepark Limburg heeft zowel een subtropische zwembad als een strandje buiten om te zwemmen. Het beschikt over meerdere buitenspeeltuinen maar is ook voorzien van een indoor speeltuin (heel belangrijk voor als het regent en je jonge kinderen hebt!). Vakantiepark de Leistert heeft een crossbaan, beachvolleybalveld en een voetbalkooi. Kortom voor jong en oud veel te beleven. Ik zou kiezen voor een vakantiepark in Limburg, omdat een vakantiepark veel faciliteiten biedt. Je hoeft daarom niet van het park af. Wil je een dagje wel van het vakantiepark af? Dan geniet je het beste per fiets van de prachtige natuur die Limburg te bieden heeft. Voor de mooiste hotspots en fietsroutes in Limburg kijk je eens hier: Natuurlijk! Limburg!

subtropisch zwembad voor je gezin. Onderdeel van Glamping

Glamping in Nederland
Voor jonge gezinnen is glamping de trend op kampeergebied. Ook in 2022. Zo heb je toch het gevoel dat je kampeert maar heb je wel de beschikking over de nodige luxe. Kamperen met een luxe twist. Je hoeft op deze manier niet al je spullen mee te sjouwen (kinderen hebben heel veel spullen nodig!). Hier vind je een overzicht wat Glamping Nederland zowel te bieden heeft en welke varianten van glamping er op dit vakantiepark zijn. Kies bijvoorbeeld voor de glampingtent. Een stoere tent die het comfort van thuis bevat, inclusief sanitair en een eigen keuken. Bang voor kou tijdens het kamperen? De glampingtenten zijn voorzien van een verwarming. Kamperen met luxe. Ook kun je kiezen voor een safaritent, een kleinere variant van de glampingtent. Hierin zit geen sanitair, maar de tenten staan dicht bij een toiletgebouw. Hiermee krijg je misschien iets meer het gevoel dat je kampeert. Op de site van recreatiepark de Leistert kun je ook nog andere varianten van glamping bekijken en er zijn zelfs mogelijkheden tot een xs safaritentje speciaal voor de (oudere) kinderen. Zo kunnen de kinderen apart van papa en mama slapen, dat kan ook zo z’n voordeel hebben!

 

Ik denk dat dit vakantiepark in Limburg een serieuze optie is voor een gezin zoals wij. Niet te ver weg, wel de luxe van thuis en voldoende faciliteiten voor de kinderen. Want; als de kinderen zich vermaken. Doen de ouders dat ook! Een vakantiepark biedt wel de luxe, zeker als je kiest voor een glamping variant. Dit scheelt een hoop meenemen, vaak levert moeders dit al stress op; wat moet je allemaal mee op vakantie? Daarom zou ik zeggen kies voor een ingerichte tent zo kun jij als moeder ook ontspannen tijdens de vakantie. Daarom is glamping Nederland de trend van 2022.

Indoor speeltuin vakantiepark Limburg

Zo zie je maar weer dat je voor een luxe zomervakantie niet helemaal naar het buitenland hoeft. Je hebt alleen geen invloed op het weer! Glamping is al jaren een trend onder (jonge) gezinnen!

 

Ga jij deze zomer ook glamperen in Nederland?

 

Dit blog is in samenwerking geschreven met vakantiepark de Leistert.

Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact  met mij op.

 

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Irene sikkema
een jaar geleden

Wij gaan naar Tjechië

2 jaar afgeweken ivm corona.
Nu kids vacconatie gehad en wij Booster dus gaan.

Vorig jaar 2 weken Jabeek limburg via Airbnb en 2 weken met mijn ouders naar de Moezel in een huis