Waarom een hydrofiel doek (xl) een super praktisch en leuk kraamcadeau is! Dit zijn de 5 meest praktische kraamcadeau’s.

Gepubliceerd op 27 januari 2022 om 18:29

Kraamcadeau’s
Soms heb je het gevoel dat er alweer een baby op komst is bij je collega’s, de vriendengroep of in de familie. Als jij zelf niet zo in de babywereld zit dan is het soms best lastig om een goede keus te maken wat je mee kan nemen als kraamcadeau. Je wilt de plank niet meteen misslaan, maar je wilt wel graag een cadeau meenemen.

Ik heb hier een lijstje met de 5 meest praktische kraamcadeaus!

baby in hydrofieldoek. Waarom een hydrofiell doek xl  zeer geschikt is al kraamcadeau

Mijn top 5 praktische kraamcadeaus

  1. Een luiertaart

Misschien denk je echt? Luiers? JA, luiers. Gegarandeerd dat de moeder dit nodig heeft. Ik vond zelf een luiertaart krijgen heel erg fijn. Genoeg luiers en een ander merk luierdoekjes dan ik zelf altijd had. Zo kun je nog eens experimenteren met andere merken luiers en luierdoekjes. Voeg aan je luiertaart nog slabbetje, sokjes en een hydrofiel doek toe en je bent klaar. Je kunt een kant en klare luiertaart bestellen, maar zelf maken is veel leuker. Lees hier alles over mijn luiertaartavontuur: Met verlof in Coronatijd.

 

  1. Hydrofiele doeken (xl)

Een hydrofiele doek wordt ook vaak een hydrofiele luier genoemd. Vroeger, werden deze doeken dan ook als wasbare luiers gebruikt. Tegenwoordig wordt een hydrofiele doek voor veel andere dingen gebruikt. Dat is ook de reden dat het een heel praktische kraamcadeau is. Het leuke is dat er tegenwoordig veel verschillende printjes en maten hydrofiele doeken zijn. De hydrofiele doeken nemen veel -en snel- vocht op en zijn vervolgens ook weer zó droog. Wist je dat hydrofiel letterlijk ‘water-aantrekkend’ betekent?

Vooral de hydrofiel doek xl is een leuk en praktische kraamcadeau. Waar kun je een hydrofiel doek voor gebruiken?

  • Als handdoek om je baby mee af te drogen
  • Als spuugdoek wanneer de baby een boertje moet laten
  • Als kleedje op het gras (daarom is een hydrofiel doek XL zo fijn) of als extra bescherming in de wandelwagen.
  • Met een hydrofiel doek XL kun je een baby inbakeren
  • Je legt een hydrofiel doek vaak op een verschoningskussen, zodat de kussenhoes schoon blijft.

Lees hier: Hoe vaak moet een baby in bad?

een luiertaart als kraamcadeau

3. Badcapes

Na mijn mening heeft een moeder nooit genoeg aan badcapes. Een badcape zorgt dat je baby lekker droog en warm blijft na het badderen, maar ook tijdens of na het zwemmen. Daarom is een badcape ook een praktische kraamcadeau waarmee je kersverse moeder heel erg blij maakt. Je koopt een badcape bijvoorbeeld bij KidsLabel. Het leuke van een badcape bij Kidslabel is dat je de badcape kunt personaliseren met naam van de baby. Zo wordt jouw praktische kraamcadeau ook een persoonlijk cadeau.

 

Wil jij meer weten over gepersonaliseerde kraamcadeaus? Mijn top 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus.

 

4. Boekjes

Boekjes zijn er in allerlei soorten en maten. Een super praktisch kraamcadeau wat zeker weten gebruikt wordt. Je kunt kiezen voor een baby’s eerste woordjes boek of ga je echt al voor een prentenboek? Baby’s kunnen op jonge leeftijd al voorgelezen worden. Daarom is het geven van een boek altijd goed. Wist je dat je ook prentenboeken kunt laten personaliseren?

Zelf kreeg ik een keer een prentenboek van Woezel en Pip met hun vriendinnetje in de naam van mijn dochter. Mijn dochter speelt in dit voorleesboekje een hoofdrol. Zo kun je een praktisch en gepersonaliseerd kraamcadeau geven.

 

5. Cadeaubonnen

Het klink misschien afgezaagd, maar cadeaubonnen zijn altijd welkom en zie ik als zeer praktisch kraamcadeau. De moeder kan in haar eigen tijd iets kopen wat ze nodig heeft voor de baby. Als je denkt aan een cadeaubon denk dan aan een winkel zoals: prenatal of de Hema. Vooral bij deze laatste kan de moeder zowel iets voor zichzelf of voor de baby kopen. Een cadeaubon is dus een zeer praktische kraamcadeau.

 

Ik hoop dat dit lijstje je inspiratie heeft gegeven om een praktisch kraamcadeau te kopen. Mijn voorkeur zal uitgaan naar een hydrofieldoek xl, misschien in combinatie met een mooie badcape? Hiervan heeft een moeder nooit genoeg en wat dacht je van een luiertaart met een mooie hydrofiel doek erin?

 

Wat is het meest praktische kraamcadeau dat jij eens gekregen hebt?

 

 

Dit blog is in samenwerking geschreven met kraam-cadeau.nl. Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact  met mij op.

 

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.