Zo creëer jij je eigen plekje buiten met een tuin overkapping.

Gepubliceerd op 6 april 2022 om 14:59

Omdat wij echte buiten mensen zijn, willen wij zo veel mogelijk buiten spelen, leven en eten.

Een manier om ‘sneller’ naar buiten te kunnen of om langer buiten te blijven is het zetten van een tuinoverkapping. Vandaag neem ik je mee in de wereld van de tuin overkappingen en hoe je zo aangenaam mogelijk buiten kunt leven.

Tuin overkapping Verasol. Verlenging van je huiskamer

Een tuin overkapping mag niet ontbreken in een tuin

Zelf hebben wij een houten tuin overkapping laten maken, omdat hout mooi bij onze boerderij staat. Maar ook aluminium tuin overkapping is tegenwoordig erg hip. Een tuin overkapping is een verlenging van je huis. Hierdoor kun je sneller naar buiten en als het begint te regenen kun je gewoon blijven zitten. In de zomer hebben wij wel eens in de tuin gegeten terwijl het regende. Dat is het grootste voordeel van een tuinoverkapping. Hierdoor kun je sneller naar buiten en ’s avonds langer buiten blijven.

Mogelijk heb je dan wel wat lampjes of heaters nodig.

 

Lees hier meer over Zo maak jij jouw tuin zomerproof!

 

Licht en verwarming onder je tuin overkapping

Je kunt bij Verasol ook alles laten inbouwen in jouw tuin overkapping. Denk eens aan LED spots, Heaters, zonwering of screens. Voor iedereen een passende tuin overkapping.

 

Ongeacht welk weer kunnen genieten van jouw tuin overkapping?

Zelf hebben wij een windscherm gekocht bij onze overkapping, omdat we precies in de wind zitten. Dit maakt dat het, als het een beetje waait, toch snel te koud is om buiten te zitten. Wij zijn ons aan het oriënteren op glazen schuifwanden onder de tuin overkapping. Omdat een glazen schuifwand net wat leuker staat dan een scherm.

Glazen wand in tuin overkapping

Glazen schuifwanden

Wil jij ongeacht de weersomstandigheden kunnen genieten van jouw overkapping? Met glazen schuifwanden scherm jij jouw (bestaande) overkapping eenvoudig af waardoor je minder afhankelijk bent van het weer! Glazen schuifwanden zijn er in allerlei soorten en maten. Het voordeel van een glazen schuifwand is dat je uit de wind zit, maar bedenk ook dat bij het eerste voorjaarszonnetje het lekker opwarmt achter het glas. Hierdoor kun je sneller buiten zitten.

Bang dat het in de zomer te warm wordt? Geen probleem je schuift gewoon de wand open! Zo creëer jij een eigen plekje buiten ongeacht het weer!

 

Het is dus niet de vraag of je al naar buiten kunt maar meer wat je buiten kunt gaan doen.

Misschien heb je iets aan deze ideeën?

Of neem gewoon een kijkje op de website van Verasol voor jouw eigen tuin overkapping met of zonder schuifwand. Want het leven buiten is heerlijk en gezond.

 

Heb jij in je tuin een plekje waar je al snel kunt zitten?

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.