Home » Blogs » Overige Blogs

Bij overige blogs vind je alles over speelgoed, bevallingen, de leukste (kraam)cadeaus en nog veel meer..

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Een review van speelgoed of zoek je tips wat je je baby cadeau kan geven voor zijn of haar eerste verjaardag? Zie hier mijn blogs over kraam cadeaus, vader en Moederdag cadeaus en speelgoed tips voor kinderen. 

Nooit meer een stinkende luieremmer. Dit is hoe!

Als ik iets toch walgelijk vind is het de geur die uit een luieremmer komt. Ik heb een hele tijd geen luieremmer gebruikt, maar een baby gebruik nou eenmaal best wat luiers. Aangezien deze moeder soms wat lui is, worden de gebruikte luiers in een hoek van de kamer gegooid. Zeg nou zelf dat is geen gezicht. Dus hop onze mooie Nijntje luieremmer met losse deksel er maar weer bij. Zo kun je snel en gemakkelijk je luiers opruimen, zijn ze niet zichtbaar en hoef jij je er niet aan te storen. Misschien belangrijker nog: je hoeft niet iedere dag die luiers weg te gooien. Wist jij dat er ook luieremmers met afsluitbare deksels zijn? Maar toch heb ik vaak een stinkende luieremmer en daar wil ik graag vanaf. In dit blog neem ik je mee in het antwoord: Hoe kom ik van mijn stank in de luieremmer af?

Lees meer »

Dit is waarom een wintersportvakantie zo leuk is!

Wat maakt wintersport zo leuk?Wintersport is wat mij betreft de mooiste vakantie van het jaar. Het liefst zou ik 2x per jaar gaan. Iedere dag genieten van het skiën, de pistes, lekker lunchen in een knusse berghut, een feestje in de après-ski, het schitterende uitzicht, de vele bergen en vooral het dikke pak sneeuw! Er zijn wel 100 redenen waarom wintersport zo leuk is.

Lees meer »

Decembercadeaus! Dit is hoe het een succes wordt.

Raak jij altijd in de stress van de decembermaand? Moet jij op het laatste moment nog voor cadeaus zorgen en heb je geen idee wat je moet halen voor je kinderen? Loop jij net als half Nederland de laatste dagen voor het feest nog in de winkel te zoeken of wacht je met smart op de postbezorger? Zal hij op tijd komen? Met deze tips zal het inkopen doen voor de december maand een succes worden!

Lees meer »

Dit is hoe je een winterbarbecue organiseert!

Nederland is zich steeds meer aan het ontwikkelen tot een echt barbecueland. Werd de barbecue vroeger pas ontstoken zodra het warme weer doorbrak, tegenwoordig wordt er het hele jaar door fanatiek gebarbecued. Het is voor velen een verregaande hobby geworden die verder reikt dan alleen een volle buik.

Lees meer »

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes op een rij

Soms kom je van die pareltjes tegen waar ik dan even over moet schrijven. In mijn omgeving zijn er nogal veel zwangere dames, baby’s en kinderen. Hierdoor zijn er veel verjaardagen, geboortes of andere feestjes. Erg leuk allemaal en natuurlijk ben ik van de partij. Maar het lastige hieraan vind ik altijd: wat koop je als cadeau?

Lees meer »

Dit is waarom LEGO zo leuk is!

Je kent het wel; die kleine minuscule blokjes waar je altijd heerlijk op kunt trappen om vervolgens een week lang last te hebben van je voet. Ik heb het natuurlijk over Lego! Door moeders vaak als irritant beschouwt maar voor kinderen een garantie voor uren lang speelplezier.

Lees meer »

Uitje in Drenthe: Review Plopsa Indoor Coevorden

Wat is Plopsa indoor Coevorden?Nadat er in België een studio 100 Plopsapark is gemaakt, heeft Coevorden ook een heus Plopsa Indoor. Een indoor speeltuin voor de echte avonturiers. Ontmoet jouw studio 100 helden: K3, Mega Mindy, Bumba, kabouter Plop en vele anderen.

Lees meer »

Zo vier je een kinderfeestje!

Weet je nog dat ik voor ouders.nl schreef dat mijn kind zijn eerste kinderfeestje had en ik daar iets van vond? Vorige maand was mijn oudste jarig. Hij werd zes en hoewel ik genoeg cadeauideeën voor mijn 6 jarige had. Vond ik het organiseren van een kinderfeestje nou niet bepaald makkelijk. Want wat ga je doen met een groepje kinderen van zes jaar? Hoe organiseer je een stoer kinderfeestje?

Lees meer »

Back to school: Dit heb je nodig!

Voordat je het weet zit de zomervakantie er weer op en beginnen de scholen weer. Vroeger vond ik het altijd zo dom dat er overal van die vlaggen hingen met: de scholen zijn weer begonnen! Maar nu snap ik het wel, als je geen kinderen hebt in het basisonderwijs dan heb je geen idee wanneer de scholen weer zijn begonnen. Ineens zijn de fietspaden weer vol met scholieren onderweg naar school of met haastende en gestreste moeders die hun kroost op tijd in de schoolbanken proberen te krijgen;  HELP ik ben een schoolpleinmoeder.

Lees meer »

Prachtig wandelen in het Mantingerzand in Drenthe. Uitje met kinderen.

Als echte natuurliefhebbers kunnen wij in Drenthe ons hart naar hartenlust ophalen. Wat wandelen we er op af in onze mooie provincie. Onlangs ontdekte wij het Mantingerzand in Drenthe, dit is tevens een prachtige plek voor een fotoshoot. In de maand augustus staat de heide in bloei en is het een paarse massa die een prachtig decor biedt voor iedere fotograaf.

Lees meer »