Home » Blogs » Overige Blogs

Bij overige blogs vind je alles over speelgoed, bevallingen, de leukste (kraam)cadeaus en nog veel meer..

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Een review van speelgoed of zoek je tips wat je je baby cadeau kan geven voor zijn of haar eerste verjaardag? Zie hier mijn blogs over kraam cadeaus, vader en Moederdag cadeaus en speelgoed tips voor kinderen. 

Uitje in Drenthe: Belevingspad Hoogersmilde

In het Noorden van de provincie Drenthe bevindt zich Hoogersmilde. Bij Camping de reeënwissel is er een belevingspad aangelegd speciaal voor kinderen. Is dit belevingspad leuk om te wandelen met kinderen? In dit blog neem ik je mee door de route in Hoogersmilde.

Lees meer »

Mijn top 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus

Kraamcadeaus het blijft altijd lastig. Wat geef je iemand die een baby krijgt. Ik ben van mening dat je moet uitkijken voor nutteloze cadeautjes of niet goed doordachte cadeau. Om je te helpen met het juiste kraam cadeau op visite te komen maakte ik een top 5 lijst met beste gepersonaliseerde kraamcadeaus.

Lees meer »

Gaan we nog op zomervakantie dit jaar?

Deze vraag stel ik niet aan mezelf en mijn gezin. Want van ons weet ik het wel, maar ik ben heel erg benieuwd van jij gaat doen en de rest van Nederland. Wat gaat gemiddeld Nederland deze zomervakantie doen?

Lees meer »

Zo vier je Koningsdag met kinderen

Daar ik vroeger te vinden was op het Museumplein in Amsterdam om Koningsdag te vieren. Zit ik nu thuis met de kinderen. Even schakelen. Hoe vier je nou met je kinderen Koningsdag? Wat zijn leuke spelletjes om te doen en hoe krijg je jouw huis in oranje sferen?

Lees meer »

DIY: Shaun the Sheep maken

Het was slecht weer het afgelopen weekend en dat betekent binnen spelen. Activiteiten binnen zonder veel rommel die kennen we hier in het huis niet. De keuken veranderd al snel in een heuse bakkerij en de keukentafel lijkt wel een action met uitverkoop. Knutselen is voor de kinderen een favoriete bezigheid (tot ergernis van deze mama), ik schreef al eens eerder over mijn knutseltalenten als knutselmoeder.

Lees meer »

Is deze poepluier voor jou of voor mij?

Je kent het vast wel, de discussie wie verschoond deze poepluier? Gaan we weer. Ga maar naar je moeder of: nu is je moeder aan de beurt. Ik hoor het regelmatig. Heerlijke periodes van: Jeej, daar komt een tandje naar aah nee he? Alweer een poepbroek.

Lees meer »