Uitjes en vakanties met kinderen

Ben je op zoek naar een leuk uitje met kinderen? Kijk dan eens naar alles uitjes die wij gedaan hebben. De meeste zijn uitjes in de provincie Drenthe, omdat wij hier wonen. Maar ook uitjes die wij tijdens onze vakantie met het gezin bezochten zijn hier te vinden. Misschien zit er iets voor je bij? Ook vind je hier vakantietips met kinderen tussen. 

Dé 3 leukste vakantiebestemmingen met kinderen

Ik ben gek op reizen en het liefst ben ik altijd onderweg. Als ik niet getrouwd was en geen kind had, werd ik volgens mij echt een digital nomad. Helaas is manlief echt een huismusje en Farah gaat sinds vorig jaar naar de basisschool. Sinds we een kind hebben, zien onze vakanties er heel anders uit dan voorheen. Er zijn namelijk tig dingen waar je nu ineens rekening mee moet houden. Zo hadden we voorheen meer een instelling van “go with the glow” en plannen we tegenwoordig veel meer. Ook zoek ik vaak al vooraf activiteiten uit die je met kinderen kan doen. Een blij kind zorgt immers voor veel relaxtere vakanties. Toch laten we ons in het reizen niet belemmeren. Daarom heb ik in deze blog de 3 leukste vakantiebestemmingen met kinderen voor je uitgelicht.

Lees meer »

7 tips: Vakantie naar Italië met het hele gezin

Reizen met kinderen kan een uitdagende ervaring zijn, maar ook ongelooflijk lonend. Italië is een geweldige bestemming voor gezinnen met kinderen, want het heeft voor elk wat wils, van prachtige stranden tot fascinerende historische plaatsen en heerlijk eten. In deze blog delen we enkele tips voor een vakantie naar Italië met kinderen.

Lees meer »

5x tips; Met kinderen op wintersport

Wintersport klinkt altijd zo aantrekkelijk. Maar ook super veel gedoe met kinderen. Toen ik nog geen kinderen had, gingen we soms wel 2x per jaar op wintersport. Toen wij kinderen kregen was dit over. Het leek me een gedoe. Maar dit jaar hebben wij de kou getrotseerd en zijn wij met ons 5-en op wintersport geweest. Wat zijn nou goede tips om met kinderen op wintersport te gaan??

Lees meer »

10x Ameland met kinderen

Dit jaar verruilden wij de mooie Veluwe voor het iets noordelijker gelegen Ameland voor onze zomervakantie. Ameland bereik je met de boot, als je zonder auto op de boot gaat duurt de overtocht zo’n 12 minuten. Met auto ben je 50 minuten onderweg. Is Ameland leuk met kinderen? Ik neem je in dit blog mee op Ameland.

Lees meer »

Uitje met kinderen in Utrecht: indoor speelparadijs KidZcity

In een oude fabriekshal in Utrecht zit sinds 1999 het grootste attractiepark van de Randstad waar het allemaal om de kids draait; KidZcity. Wij werden uitgenodigd om hier te komen spelen en zijn super enthousiast. Graag neem ik je mee op avontuur door KidZcity in Utrecht. Een super leuk indoor speeluitje voor het hele gezin in de randstad.

Lees meer »

Uitje in Drenthe: Stadsboerderij ’T Nije Hoff in Emmen

Onlangs maakt ik met mijn kinderen gebruik van een studiedag. De kinderen waren vrij dus konden we een dagje op pad. Op ons wensenlijstje stond nog een bezoekje aan stadsboerderij ’t Nije Hoff. Zo gezegd, zo gedaan. Wij bezochten deze stadsboerderij in Emmen. Maar wat is er allemaal te doen?

Lees meer »

In Giethoorn bootje varen of waterfietsen?

Dat ik graag een weekend zonder man en kinderen weg ga is wel duidelijk. Maar onlangs werd ik uitgenodigd om op persreis te gaan naar Giethoorn. En laat ik vertellen dat ik bootje varen in Giethoorn in heel erg leuk vond maar dat is niet het enige wat ik heb gedaan. Graag neem ik je mee naar Giethoorn.

Lees meer »

De 5 musthaves voor kinderen deze zomer!

De zomervakantie komt eraan. En wanneer je denkt dat je klaar bent nadat je een vakantie met je kind hebt uitgezocht kun jij je druk maken over wat je allemaal nodig hebt voor je kind tijdens de vakantie. Relax! Vaak komt dit wel goed, daarnaast maakte ik een lijstje met de top 5 musthaves voor je kind tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

Uitje Flevoland: De Orchideeën Hoeve

Daar de naam Orchideeën Hoeve mij doet denken aan de zonnebloem die op stap gaat gingen wij op 2e Paasdag met ons gezin naar de Orchideeën Hoeve. Ik kwam daar dus positief verrast weer weg. De Orchideeën Hoeve is een echt leuk familie uitje. Tijd om jullie mee te nemen met ons tripje naar Luttelgeest.

Lees meer »

Dit is waarom je Amsterdam per boot moet ontdekken!

Ik werd uitgenodigd door Marguerita ( van #Blogboot: Marstyle) om mee te varen met de blogboot door Amsterdam. Nu kende ik Amsterdam wel een beetje, maar ik heb Amsterdam nog nooit per boot ontdekt. In dit blog neem ik je mee in het waarom je Amsterdam per boot moet zien!

Lees meer »

Op vakantie met je kind, waar moet je op letten?

Iedereen leeft altijd toe naar de vakanties met je kind, maar eerlijk gezegd zie ik hier soms ook wel een beetje tegen op. Want wat is een goede vakantiebestemming voor je kind, waar moet je op letten en vooral: wat neem je allemaal mee op vakantie met je kind?

Lees meer »