Uitje in Drenthe: Review Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 13:37

Wat is Plopsa indoor Coevorden?
Nadat er in België een studio 100 Plopsapark is gemaakt, heeft Coevorden ook een heus Plopsa Indoor. Een indoor speeltuin voor de echte avonturiers. Ontmoet jouw studio 100 helden: K3, Mega Mindy, Bumba, kabouter Plop en vele anderen.

 

Wat is er te doen?
Plopsa Indoor Coevorden heeft ruim 20 attracties voor jong en oud. Ze is er een speeltuin en draaimolen voor de allerkleinsten. Een reuzeglijbaan en zweefmolen voor de kleuters en voor de echte avonturiers is er een piratenboot en een achtbaan.

 

Wil jij meer weten over de attracties? Lees dat dit blog van de volgmama eens: Review Plopsa Indoor Coevorden; ervaring met een kleuter.

Vrijwel alles is overdekt bij Plopsa Indoor Coevorden, dit maakt het een uniek uitje bij slecht weer. Maar ook buiten is er een speeltuin met een heuse klimmuur en verkeersautootjes te vinden.

 

“In het Theater beleef je de leukste shows! Elke dag ontmoet je er Bumba tijdens een leuke Bumba Show! Tijdens sommige evenementen staat een leuke show geprogrammeerd met een echte artiest van TV!”

 

Wist je dat je dat er ook schoolreisjes georganiseerd kunnen worden naar Plopsa Indoor Coevorden? Of dat jij je kinderfeestje  kunt geven bij Plopsa?

meisje geeft BUmba een hand

Is er een mogelijkheid om te eten en te drinken?
Ja zeker. In het midden van het park staat het Ploprestaurant.
“Plopperdeplop! Verstopt in een holle boom loop je zomaar het gezelligste restaurant van Plopsa Indoor Coevorden binnen! Plop heeft lang gewerkt om de holle boom om te toveren tot een plaats waar je de lekkerste gerechten kan vinden. Wat dacht je van overheerlijke gehaktballen uit de jus, hamburgers, kipsaté of schnitzels? Zin in iets zoets? De pannenkoeken, poffertjes en stukken appeltaart staan al klaar! Neem er nog een lekker drankje bij, en niemand zal dit restaurant hongerig verlaten.

 

Verder is er nog een mega Mindy bar, waar je snacks uit de muur kunt halen en een Wickie bar waar je de lekkerste ijsjes of suikerspinnen haalt.

 

Wat is de prijs kwaliteitverhouding?
Bij Plopsa Indoor Coevorden betaal je per lengte van kind. Kinderen tot 85 centimeter zijn gratis. Vanaf 85 cm tot aan 1 meter betaal je 12,50 euro en vanaf 1 meter betaal je 22,50. Ongeacht kind of volwassene. Denk hierbij aan het parkeren wat ook nog eens 10 euro kost.

Daarnaast moet je het eten nog betalen. Een dagje Plopsaland is even een rib uit je portemonnee. Maar dan heb je ook wat!

Vanwege deze prijzen is het altijd goed om kortingskaartjes te scoren! Ben je opzoek naar kortingskaartjes voor je entree? Kijk dan eens hier: 32% korting Plopsa Indoor Coevorden

kinderen in een bootje bij Plopsa Indoor

Hoe kom je bij Plopsa Indoor Coevorden?
Plopsa Indoor Coevorden is gelegen direct naast De Huttenheugte aan de Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen.

A28 richting Zwolle/Assen vervolg daarna de A37 richting Emmen, neem afslag 3 Oosterhesselen, de N854 op. Bij de rotonde de eerste afslag richting Dalen, voor de viaduct de N34 op richting Coevorden. Op de N34 volg de ANWB borden "Plopsa Indoor".

 

Op zoek naar andere Dagjes uit met aanbiedingen?

 

Wat was onze ervaring met Plopsa Indoor Coevorden?
Plopsa Indoor Coevorden is geheel nieuw en dat zie je, dat ruik je en dat proef je. Daar ik normaal fan ben van oude kneuterige parken is Plopsa nog nieuw. Alles klopt. Het is voor kinderen een fantastische omgeving waarin ze oog in oog staan met hun TV helden. Bij elke attractie staat een meetlat om te checken of de kinderen er in mogen of dat er begeleiding mee moet. Ik vind Plopsa Indoor Coevorden wel erg prijzig dat maak dat ik er voor kies om het een once in a lifetime experience van te maken. Maar ik als Drenth vind wel dat je het gezien moet hebben.

 

Wat is er toe doen in de omgeving?
Dit is waarom Drenthe zo mooi is: Ik woon mooi, ik woon in Drenthe. Wil je eens iets anders dan een Indoor speelparadijs? Denk dan eens aan de natuur die Drenthe te bieden heeft. Je kunt bijvoorbeeld Prachtig wandelen in het Mantingerzand  of breng een bezoek aan adventurepark Wildlands in Emmen  

drenthe. Koeien in het land

Vakantieviking
De beste deal voor een vakantie: wie wil dat nou niet? vakantieviking is de website voor goedkope vakanties, aanbiedingen of dagjes weg. Of je nou all inclusiv naar Turkije wilt, het mooie Drenthe wilt bezoeken of een stedentrip zoekt naar bijvoorbeeld Boedapest of New York. Alles is mogelijk.  Als je Plopsa Indoor Coevorden wilt bezoeken, plan dan meteen een nachtje weg via Vakantieviking!

 

 

En, ben jij al eens in Plopsaland geweest? Misschien in België? Of toch in Nederland? Ga jij het een bezoekje brengen?

 

 

Dit blog is in samenwerking geschreven met Vakantieviking. Wil jij weten wat een blogger voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan even bij Samenwerkingen of neem Contact  met mij op.

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.