Uitje: Drouwenerzand in Drenthe.

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 13:43

Onlangs waren wij een weekendje weg in Drouwenerzand Drenthe. Ik kende het attractiepark Drouwenerzand al als kind. Met de volleybalvereniging gingen wij als mini’s spelen in Drouwenerzand. Het is een attractiepark voor kinderen vanaf 3 jaar tot zeker een jaar of 12. En als ik eerlijk ben, voor volwassenen zijn er ook genoeg leuke attracties. Dit is wat je kunt doen bij Drouwenerzand:

Uitje Drenthe: Drouwenerzand met kinderen

Op zoek naar een leuk uitje of een vakantie in Drenthe?

De grote variatie in attracties en speeltoestellen bezorgen kinderen en volwassen een fantastische dag uit. Zo kun je over de kop of in super snelle centrifuges, is er een zweefmolen en een schommelboot. Er is een spookhuis en je kunt ponyrijden. Voor jong en oud is hier genoeg te beleven. De variaties aan attracties maakt het een park geschikt voor jong en oud.

 

Lees ook: Het Boomkroonpad in Drenthe te Drouwen.

 

Drouwen

Drouwen is een dorpje in Drenthe en is echt een ontzettende leuke Omgeving  om bijvoorbeeld op vakantie te gaan of een lang weekend weg te zijn. Zo kun je genieten van ’t nije hemelriek waar je heerlijk op het strand kunt liggen. Er zijn tal van campings in de omgeving en er is een kabouterpad. Drouwenerzand heeft zelf ook een camping en als je hier staat heb je onbeperkt toegang tot het all-in attractiepark.

Lees hier: Dit zijn de leukste zwembaden en zwemplassen in Drenthe! 

 

De camping in Drouwen

De camping is redelijk nieuw en in aanbouw, wel is er een vakantiepark met vakantiehuizen. De een nog mooier en groter dan de ander. De camping bestaat uit ingerichte safaritenten en er zijn plekken in aanbouw waar je je tent neer kunt zetten met privé-sanitair. Het ziet er heel netjes uit!

Glamperen op Drouwenerzand met kinderen
Overnachten in Drouwen met kinderen

Wij kampeerden in een ingerichte tent, of misschien moet ik zeggen: Glampeerden. Ik kende het niet. Wij kampeerden altijd met de tent en sinds we kinderen hebben met de caravan. Maar deze luxe tenten is echt wat anders. Eigenlijk is alleen de buitenkant van tentdoek, binnen zijn houten muren, slaapkamers, een bedstee en een complete keuken afgetimmerd. Een mooie veranda ervoor maakt het af.

 

Wist je dat attractiepark Drouwenerzand in 2021 is verkozen tot leukste uitje in Drenthe?

 

All-in attractiepark 

Dit heeft vast te maken met de lagere entree prijzen en het all-in pakket. Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle speeltoestellen, attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen. Het eten en drinken is echt heel erg lekker. Dit heb ik bij all-in pretparken ook wel eens anders meegemaakt. Ook aan de kleinsten is gedacht door middel van een zandbak, een draaimolen en een babyschommel. Er is ook een watermat met spuitstralen voor plezier met water.

attractiepark Drouwenerzand
Uitje van het jaar in Drenthe: Drouwenerzand

Kortom attractiepark Drouwenerzand in Drenthe heeft genoeg te bieden voor jong en oud. De omgeving maakt dat je meerdere dagen nodig hebt om alles te verkennen. Drenthe is mooi en heeft zoveel te bieden.

 

Wanneer kom jij naar Drenthe toe?

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.