Dit is waarom je Amsterdam per boot moet ontdekken!

Gepubliceerd op 14 april 2022 om 21:10

Ik werd uitgenodigd door Marguerita ( van #Blogboot: Marstyle) om mee te varen met de blogboot door Amsterdam. Nu kende ik Amsterdam wel een beetje, maar ik heb Amsterdam nog nooit per boot ontdekt. In dit blog neem ik je mee in het waarom je Amsterdam per boot moet zien!

boottocht door Amsterdam. Dit is waarom het zo leuk is

Boottocht Amsterdam

Met een aantal bloggers werd ik uitgenodigd om mee te varen op een boot van Starboard. Amsterdam staat bekend om zijn iconische grachten, prachtige straten en vrije levensstijl. Waarom zou je deze drie aspecten niet combineren tijdens een boottocht in Amsterdam? Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een uitje op de grachten, laat Starboards daarom deze Amsterdamse privé boottocht het hoogtepunt van je dag maken!

 

Starboard Amsterdam

Bij Starboard huur je een boot inclusief schipper. Je hoeft dus niet zelf te varen. De boot is volledig elektrisch en daarom beter voor het milieu. Eigenlijk zorgen zij voor alles, een open bar en hapjesschalen zijn bij te bestellen. De boot biedt ruimte tot 40 personen!

 

Met starboard draag je bij aan een beter milieu

Als je een privé boot bij Starboard boekt dan kun je met de groep als activiteit afval scheppen uit de grachten. De grachten van Amsterdam staan op de UNESCO wereld erfgoed lijst. Laten we samen zorgen dat de grachten schoon blijven!

starboard voor een verzorgde bootreis over de amsterdamse grachten
blogboot; pr voor je bedrijf

Waarom Amsterdam per boot?

Amsterdam per boot is veel leuker omdat je echt de bezienswaardigheden kunt bewonderen. Je hoeft zelf geen inspanning te leveren en komt in korte tijd toch bij de leukste plekjes. Je hoeft niet in rijen te wachten of zelfs maar in de file te staan. Per boot kun je sneller meer bezienswaardigheden zien in Amsterdam.

blogboot Amsterdam

Sponsoren op de blogboot

Mee op de blogboot was Rianne van Gezinnig. Zij promootte haar nieuwe boek: Emotieklets. Zij maakt samen met opvoedkundige boeken die ouders helpen bij het opvoeden van hun kinderen. Emotieklets gaat over de emoties van kinderen en hoe je dit bespreekbaar kunt maken. Eerder verschenen al: Slaapklets, Scheidingsklets, Tafelklets en Vakantieklets. Boeken die ouders ondersteunen bij allerlei taken en bergen die zij tegenkomen tijdens de opvoeding. Ik zou heel graag later een uitgebreid review over haar boek willen schrijven.

 

Marguerita liet ons kennismaken met de broodplankjes van Fantt.nl. Die zijn zo ontzettend schattig! Ik ben fan van olifanten en ik geloof dat mijn kinderen hierop iedere dag wel hun broodje zouden willen smeren. Het mooie is dat Fantt een deel van de opbrengst overmaakt naar: WWF, om de olifanten te beschermen.

 

Voor mijn dochter was  de absolute topper de kindvriendelijke make up van toot.nl. Make up speciaal ontwikkelt voor kinderen en tieners. De producten zijn stuk voor stuk voorzien van zulke leuke labeltjes en printjes! Om verliefd op te worden en dat werd mijn dochter ook. Kind blij, mama blij. Want zeg nou zelf: gun jij jouw kind ook geen troepvrije make up?

sponsor blogboot fantt
toot kindermake up sponsor

Must see in Amsterdam

Al met al heb ik genoten van mijn boottocht, met de blogboot, over de Amsterdamse grachten. Als je in Amsterdam bent breng dan vooral een bezoek aan:

  • Het Anne Frank huis; Het achterhuis waar Anne en haar familie zich schuil heeft gehouden in tijden van de oorlog.
  • Madame Tussauds; Ontmoet al jouw helden in wassen beelden. Kun jij ze van echt onderscheiden? Madame Tussauds Amsterdam.
  • Rijksmuseum; Bekijk de Nederlandse meesters op een rij. Tentoongesteld in het museum van Nederland.
  • Of start gewoon een wandeling vanaf de Dam in Amsterdam. Het hart van de stad en ontdek wat deze stad nog meer te bieden heeft.

Amsterdam leent zich natuurlijk prima voor een leuke stedentrip of een weekendje weg! Dit zijn de redenen om een weekend zonder man en kinderen weg te gaan.

 

Ben jij al eens in Amsterdam geweest?

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.