De 5 musthaves voor kinderen deze zomer!

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 20:02

De zomervakantie komt eraan. En wanneer je denkt dat je klaar bent nadat je een vakantie met je kind hebt uitgezocht kun jij je druk maken over wat je allemaal nodig hebt voor je kind tijdens de vakantie. Relax! Vaak komt dit wel goed, daarnaast maakte ik een lijstje met de top 5 musthaves voor je kind tijdens de zomervakantie.

musthave vakantie met je kind

Op zomervakantie met je kind

Op vakantie gaan met je kind kan een hoop stress opleveren. Eerst al de stress: Op vakantie met je kind, waar moet je op letten? Boek je een hotel, een appartement of een vakantieresort en ga je dan naar het binnenland of het buitenland op vakantie? Wanneer je een vakantie hebt gekozen en hebt geboekt dan blijft het daar niet bij. De stress voor moeders kan gaan beginnen wanneer je moet nadenken over wat je allemaal nodig hebt tijdens de vakantie.

 

Deze musthaves voor je kind mogen niet ontbreken tijdens de vakantie:

Ik maakte een lijstje met de 5 meest handige spullen voor je kind tijdens de zomervakantie. Met deze 5 spullen lukt het jou om ontspannen op vakantie te gaan. Je kind kan zich vermaken en is goed beschermd tegen de zon. Als je een vakantieoord met een animatieteam hebt uitgezocht. Dan kan het haast niet meer mis gaan op vakantie.

 

Op 1: Een Kidizoom camera
Een kindercamera is voor kinderen erg leuk tijdens de vakantie. Ze kunnen zelf op avontuur en alles vastleggen. Zonder dat de camera van paps en of mama vol raakt šŸ˜‰ Als het gaat om kindercamera's dan is VTech het juiste merk! VTech is bekend van de KidiZoom producten met onder andere digitale camera en vlogcamera's voor kinderen. Met een KidiZoom leren kinderen op een speelse manier omgaan met camera's en kunnen ze zelf hun eigen vlogs maken en bewerken. KidiZoom producten bevatten ook veel extra's naast de standaard camera functies zoals spelletjes of leuke effecten om het maken van video's en foto's leuker te maken. Al meerdere malen is een KidiZoom uitgekozen tot beste camera voor kinderen. Als extra accessoire heeft KidiZoom ook een smartwatch waarmee kinderen ook foto's, video's en selfies kunnen maken. 

kindercamera voor op vakantie van je kind

Op 2: Zonnebril en zonbescherming
Bescherming tegen de zon is belangrijk, vooral als je naar het buitenland gaat. Denk aan een goede zonnebril, staat meteen tof op de foto’s. Naast een zonnebril is zonnebrandcrème en een petje ook handig om je kind mee te geven. Weet je zeker dat je kind goed beschermd is tegen de zon tijdens je vakantie.

ReizenReizen

Op 3: een Doeboek
Of het nou slecht weer is, of je kind is te jong om met een kindercamera alleen op pad te gaan een doeboek mee op vakantie is altijd een goed idee. Zelf heb ik een exemplaar van gezinnig.nl; de vakantieklets. Boordevol met spelletjes en gesprekonderwerpen voor op vakantie. Een vakantiebingo en een speurtocht voor onderweg. Zeker als je lang in de auto moet zitten met kinderen zijn deze doeboeken ideaal.

 

Lees hier meer over: De beste reistips voor kinderen in de auto.

 

Voor iedere leeftijd zijn er leuke doeboeken te koop. Denk bij jongeren kinderen aan mooie doeboeken met kleurplaten en spelletjes. Voor oudere kinderen heb je meer te lezen en oefeningen.

 

Op 4: Een polsbandje
Vroeger moest ik er wel een beetje om lachen, dat er kinderen liepen met het telefoonnummer van hun ouders om de arm. Maar een polsbandje met telefoonnummer is juist heel erg handig. Vooral als jouw kinderen iets jonger zijn, of juiste in het buitenland waar ze de taal niet spreken. Mochten ze dan verdwalen dan kan iemand jou als ouder bellen en weet je waar jouw kind is. Scheelt een hoop stress voor zowel ouders als kind. Een absolute musthave voor je kind op vakantie.

Wat is belangrijk voor kinderen tijdens een zomervakantie?

Op 5: Makkelijke schoenen
Niet geheel onbelangrijk; niets is vervelende dan kinderen die steeds om hulp roepen omdat ze de schoenen niet aan of uit krijgen. Koop makkelijk schoeisel (slippers?) die kinderen zelf aan en uit krijgen. Tijdens hun zoektocht op een camping kunnen ze zo de schoenen uit doen en spelen in de zandbak of trampoline. Je kind is een stuk zelfstandiger met makkelijke schoenen. Dit telt trouwens ook voor een jas of een vestje ;) ..

 

Welke musthave mag bij jou niet ontbreken deze zomervakantie?

 

Liefs Lisanne


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.