Verse producten zo vanaf de boerderij, waar vind ik dat?

Gepubliceerd op 2 december 2022 om 09:23

Iedereen wil wel verse producten, zo vanaf de boerderij bij jou thuis. Eitjes vers van de kippen, melk van de koeien en de aardappelen zo vanaf het land. Maar niemand heeft tijd om allemaal boerderijen bij langs te gaan. Hoe kun je in het noorden toch verse boerenproducten bij jou thuis krijgen? Ik maakte kennis met De Streekboer. (H)eerlijk lokaal eten. Lees maar mee.

verse boerenproducten zo bij jou thuis

Verse boerenproducten uit het Noorden

Als je in het noorden van het land woont heb ik goed nieuws voor je. Het is namelijk super simpel en heel eenvoudig om verse boerenproducten zo vanaf het land bij jou thuis te krijgen. Bij verse producten moet je denken aan: eieren, zuivel, brood, graan, vlees en vis. Maar natuurlijk ook verse fruit en groenten.

 

De streekboer

De weg van boer naar ons bord moet eerlijker, duurzamer en leuker. Daar zet De Streekboer zich voor in. Bij De Streekboer bestel je jouw boodschappen rechtstreeks bij de lokale boer. Dus zonder dat jij langs alle boeren rijdt, vul je tóch je boodschappenmandje met lokaal geproduceerde groente, fruit, zuivel, brood en vlees. De Streekboer zorgt ervoor dat je alle boodschappen in één keer oppikt in een pakketkluis.

pakketkluis Gieten

Pakketkluizen van de streekboer

Je hoeft niet meer om te rijden naar de supermarkt of te wachten in de rij bij de kassa. Dat is nu verleden tijd. Je boodschappen kun je gewoon laten bezorgen in een pakketkluis. Dit geeft je rust en flexibiliteit om binnen een ruim tijdvak je verse boerenproducten op te pikken op een centrale locatie. Bijvoorbeeld gewoon langs de N34. Super simpel zo’n pakketkluis.

 

Verse boerenproducten van de streekboer

Klinkt allemaal leuk maar wat zit er dan in zo’n pakket en hoe gaat dat met een pakketkluis? Als je in het Noorden woont kun je kiezen voor bezorgen in Groningen, Drenthe of Friesland. Maar ben je toch al onderweg? Kies er dan voor om je boerenproducten zelf op te halen op een moment dat het jou uitkomt. Ik haalde mijn tweede pakker van de Streekboer op in Gieten. Via de mail kreeg ik een QR code en hup, het kluisje ging open. De boerenproducten zitten in een afgesloten koelbox met koelelementen.

Verse prodcvuten uit het Noorden

Wat zit er in een boerenpakket van de Streekboer?

Mijn twee pakketten waren verschillen en worden ook aangepast aan het seizoen. Dit is logisch, je krijgt wat er op dat moment groeit. Zo genoot ik in de herfst van heerlijke pompoenen voor de pompoen soep en in de winter kreeg ik winterpeen en rode bieten. Het pakket is erg gevarieerd van groente en fruit tot kaas, eieren en zuivel. Zelfs heerlijke hangop en chocolade! Allemaal van lokale ondernemers uit de buurt. Maar denk ook aan houdbare dingen zoals eigen gemaakte jam en honing van lokale boeren uit de buurt.

 

Bij het eerste pakket zaten heerlijke recepten die ik kon gebruiken. Ik was verrast van de kwaliteit en de variëteit. Ook op de website is een groot assortiment beschikbaar: ook voor heerlijk vlees of brood.

Kijk gerust even op de site en bestel eens een keertje, gewoon om het eens te proberen! Misschien vind je op de website nog inspiratie voor jouw boerenkerstdiner!

 

Was jij al bekend met de producten van de Streekboer?

 

Liefs Lisanne 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.