Samenwerken!


Wat leuk dat je wilt samenwerken met gezin met vijf. op deze pagina lees je over de mogelijkheden om samen te werken met een mamablogger als ik. 

 

Gezin met vijf is er voor alle (aanstaande) mama’s. De blogs op deze mamablog staan vol nuttige tips en echte ervaringen en verhalen, eerlijk geschreven en soms met een vleugje humor. Bijna geen onderwerp blijft onbesproken. Denk aan thema’s als zwanger (willen worden) en bevallen, kinderen, opvoedingsvraagstukken, hoe zorg je als mama voor jezelf, werk en de combinatie met moeder zijn. maar ook recepten, uitjes en vakanties komen voorbij.

 

Het bloggen, wat wil ik er mee bereiken?

Toen ik begon met bloggen wilde ik vooral herkenbare situaties beschrijven om andere moeders te helpen, later wilde ik ook taboes doorbreken en nu probeer ik (aanstaande) ouders informatie te verschaffen over producten, diensten of opvoedvraagstukken. 

 

Wat kan een blogger voor jouw bedrijf betekenen?

Een blogger kan een grote doelgroep mensen aanspreken en is daarom een goede manier om jouw dienst/product te verkopen. Het kan zorgen voor een betere vindbaarheid van jouw website. Ik wil graag samenwerken met producten/diensten waar ik me goed bij voel. Ik wil blijven bloggen op een manier die bij mij past. Met humor geschreven. Denk je dat dit een match kan zijn? Stuur dan even een mailtje naar info@gezinmetvijf.nl en wie weet komt er iets leuks uit!

 

Samenwerken met gezin met vijf kan op verschillende manieren:

- Je kunt een blogopdracht aanvragen, ik schrijf in opdracht over een dienst of product vanuit mijn ervaring en eerlijke opinie.

- Je kunt zelf een gastblog schrijven over jouw diensten en producten en die plaats ik dan op mijn goed bezochte website met een DA van 25+

- Je mag een product aanleveren waarover ik een review schrijf en bijvoorbeeld op mijn sociale media kanalen.

- We kunnen een winactie organiseren

- Je mag zelf met een vrij idee komen.

 

Voorbeelden van samenwerkingen:

Schermtijden bij kinderen, dit is wat je ervan moet weten!

Tips om buitenspelen leuker te maken!

Dit is waarom LEGO zo leuk is!

Back to school: Dit heb je nodig! 

 

Gastbloggers

Daarnaast is er altijd ruimte voor een gastblog. Pas jij binnen mijn content of heb je affiniteit met opvoeden, gedrag, recepten, zwanger zijn of iets in die richting? Laat het me weten. Mogelijk ben jij geschikt om een gastblog te schrijven voor op mijn website. Misschien ben je een professional met specialistische kennis, of schrijf je vanuit jouw ervaring als moeder? Beide mag!

Je kunt altijd vrijblijvend mijn tarieven opvragen via de mail.

Of download hier de voorwaarden voor een gastblog.

Voorwaarden Gastblog
Word – 37,6 KB 301 downloads
laptop. Werk. Thuis. Kantoor. Bloggen

Zelf schrijf ik mee aan  de website workit mama voor alle werkende mama's op deze wereld! Zeker ook een bezoekje waard.


Daarnaast schrijf ik maandelijks een Column voor ouders.nl. Een online platform door en voor ouders. Van zwangerschap tot aan puberteit. Je vindt mijn pagina hier. 


Affiliatie marketing 

Ik heb een affiliatie partnerschap met Bol.com. Je zult dus regelmatig in mijn blogs een link tegen komen van producten die hier bij passen. Door het klikken op de link registreert bol dat je via mijn bent gekomen en dat wordt beloond met een percentage van het aangekochte bedrag. Het is voor jullie niet duurder. Maar ik krijg er een klein bedrag voor. Dus win-win ;) Van dit bedrag betaal ik onder andere het onderhoud aan deze website en mijn abonnement. 

Mocht je meteen wat willen bestellen? Dat kan!

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen