Home » Samenwerkingen

Samenwerken?


Het bloggen, wat wil ik er mee bereiken?

Ik stel mezelf een doel; wat wil ik bereiken met het bloggen? Voornamelijk schrijven over mijn avonturen en andere mensen een lach bezorgen. Herkenbare situaties waarbij ouders denken; oh gelukkig heeft een ander dat ook. Of misschien werkt het wel andersom en wil ik graag horen dat het bij anderen ook niet altijd perfect gaat. Maar misschien kan ik er ook leuke samenwerkingen uithalen. Er valt sowieso nog meer te leren en te ontdekken.

 

Mocht jij nou ook willen samenwerken of heb je een leuk idee? Wil je jouw bedrijf laten zien middels een blog? Moet ik reclame maken voor jouw product? Een blogger kan een grote doelgroep mensen aanspreken en is daarom een goede manier om jouw dienst/product te verkopen. Ik wil graag samenwerken met producten/diensten waar ik me goed bij voel. Ik wil blijven bloggen op een manier die bij mij past. Met humor geschreven. Denk je dat dit een match kan zijn? Stuur dan even een mailtje naar info@gezinmetvijf.nl en wie weet komt er iets leuks uit!

 

laptop. Werk. Thuis. Kantoor. Bloggen

Daarnaast is er altijd ruimte voor een gastblog en of review. Pas jij binnen mijn content of heb je affiniteit met opvoeden, gedrag, recepten, zwanger zijn of iets in die richting? Laat het me weten.

Je kunt altijd vrijblijvend mijn tarieven opvragen via de mail.


Ik schrijf mee aan de website workit mama voor alle werkende mama's op deze wereld! Zeker ook een bezoekje waard.


Daarnaast schrijf ik maandelijks een Column voor ouders.nl. Een online platform door en voor ouders. Van zwangerschap tot aan puberteit. Je vindt mijn pagina hier. 


Ik heb een affiliatie partnerschap met Bol.com. Je zult dus regelmatig in mijn blogs een link tegen komen van producten die hier bij passen. Door het klikken op de link registreert bol dat je via mijn bent gekomen en dat wordt beloond met een percentage van het aangekochte bedrag. Het is voor jullie niet duurder. Maar ik krijg er een klein bedrag voor. Dus win-win ;) Van dit bedrag betaal ik onder andere het onderhoud aan deze website en mijn abonnement. 

Mocht je meteen wat willen bestellen? Dat kan!

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen